THةآTRE LES FOUNAMBULES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • THةآTRE LES FOUNAMBULES
Private companiesWater Transportation • THةآTRE LES FOUNAMBULES

Contactgegevens THةآTRE LES FOUNAMBULES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THةآTRE LES FOUNAMBULES: address, phone, fax, email, website, opening hours

THةآTRE LES FOUNAMBULES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE MALINES 319; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM/WEZEMBEEK-OPPEM, België

Telefoon (phone): 27821320 (+32-27821320) 27821320 (+32-27821320)

Fax (fax): +32 (55) 774-27-60 +32 (55) 774-27-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THةآTRE LES FOUNAMBULES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THةآTRE LES FOUNAMBULES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THةآTRE LES FOUNAMBULES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THةآTRE LES FOUNAMBULES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THةآTRE LES FOUNAMBULES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THةآTRE LES FOUNAMBULES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THةآTRE LES FOUNAMBULES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THةآTRE LES FOUNAMBULES
Products information THةآTRE LES FOUNAMBULES

BTW identificatienummer (tax): BE01328491210
Ondernemingsnummer: 7916717529
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Théâtres.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THةآTRE LES FOUNAMBULES
(Get full report from official database of BE for THةآTRE LES FOUNAMBULES)

Aanvulling soorten activiteiten voor THةآTRE LES FOUNAMBULES
Addition kinds of activities for THةآTRE LES FOUNAMBULES

283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
14990406. Scythestone steengroeven | Scythestone quarrying
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij THةآTRE LES FOUNAMBULES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THةآTRE LES FOUNAMBULES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THةآTRE LES FOUNAMBULES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THةآTRE LES FOUNAMBULES. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Front End Drupal Developer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOVATION

    Type: Vaste Job

    Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

Zoek naar antwoorden van THةآTRE LES FOUNAMBULES in sociale netwerken
Look for responds of THةآTRE LES FOUNAMBULES in social networks

Lees alle opmerkingen voor THةآTRE LES FOUNAMBULES. Laat een reactie achter voor THةآTRE LES FOUNAMBULES. THةآTRE LES FOUNAMBULES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THةآTRE LES FOUNAMBULES. Leave a respond for THةآTRE LES FOUNAMBULES. THةآTRE LES FOUNAMBULES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THةآTRE LES FOUNAMBULES op de google maps. Adres en contacten THةآTRE LES FOUNAMBULES
Location of THةآTRE LES FOUNAMBULES on the google maps. Address and contacts of THةآTRE LES FOUNAMBULES

Andere gerelateerde bedrijven als come THةآTRE LES FOUNAMBULES THةآTRE LES FOUNAMBULES: ANDRE EN ERIC MAERTENS | Evita | BART WYCKMANS | Leclercq A Ets | CRAZY ORKS VOLLEY

Other related companies as THةآTRE LES FOUNAMBULES: ANDRE EN ERIC MAERTENS | Evita | BART WYCKMANS | Leclercq A Ets | CRAZY ORKS VOLLEY

THةآTRE LES FOUNAMBULES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THةآTRE LES FOUNAMBULES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01328491210. Het bedrijf THةآTRE LES FOUNAMBULES bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE MALINES 319; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM/WEZEMBEEK-OPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Théâtres..
De hoofdactiviteit van THةآTRE LES FOUNAMBULES is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THةآTRE LES FOUNAMBULES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THةآTRE LES FOUNAMBULES, openstaande posities, locatie van THةآTRE LES FOUNAMBULES op de kaart.

THةآTRE LES FOUNAMBULES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is THةآTRE LES FOUNAMBULES, company assigned to the tax number BE01328491210. The company THةآTRE LES FOUNAMBULES is located at the address: CHAUSSةE DE MALINES 319; 1970; WEZEMBEEK-OPPEM/WEZEMBEEK-OPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Théâtres..
The main activity of THةآTRE LES FOUNAMBULES is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THةآTRE LES FOUNAMBULES is not available. You also can look at reviews of THةآTRE LES FOUNAMBULES, open positions, location of THةآTRE LES FOUNAMBULES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THةآTRE LES FOUNAMBULES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THةآTRE LES FOUNAMBULES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THةآTRE LES FOUNAMBULES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THةآTRE LES FOUNAMBULES, employees, financial statistics.