THةآTRE CIRCA

Contactgegevens THةآTRE CIRCA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THةآTRE CIRCA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THةآTRE CIRCA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE HANSEN-SOULIE 112; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27362348 (+32-27362348) 27362348 (+32-27362348)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THةآTRE CIRCA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THةآTRE CIRCA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THةآTRE CIRCA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THةآTRE CIRCA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THةآTRE CIRCA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THةآTRE CIRCA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THةآTRE CIRCA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THةآTRE CIRCA
Products information THةآTRE CIRCA

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Théâtres.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THةآTRE CIRCA
(Get full report from official database of BE for THةآTRE CIRCA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THةآTRE CIRCA
Addition kinds of activities for THةآTRE CIRCA

245200. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
20460205. Margarine olie, maïs | Margarine oil, corn
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij THةآTRE CIRCA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THةآTRE CIRCA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THةآTRE CIRCA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THةآTRE CIRCA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van THةآTRE CIRCA in sociale netwerken
Look for responds of THةآTRE CIRCA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THةآTRE CIRCA. Laat een reactie achter voor THةآTRE CIRCA. THةآTRE CIRCA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THةآTRE CIRCA. Leave a respond for THةآTRE CIRCA. THةآTRE CIRCA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THةآTRE CIRCA op de google maps. Adres en contacten THةآTRE CIRCA
Location of THةآTRE CIRCA on the google maps. Address and contacts of THةآTRE CIRCA

Andere gerelateerde bedrijven als come THةآTRE CIRCA THةآTRE CIRCA: OXFAM WERELDWINKEL | Interkiss | Dewulf Bouwstock nv-Doe Het Zelf NV | LISMAN | MARC DIERCKX

Other related companies as THةآTRE CIRCA: OXFAM WERELDWINKEL | Interkiss | Dewulf Bouwstock nv-Doe Het Zelf NV | LISMAN | MARC DIERCKX

THةآTRE CIRCA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THةآTRE CIRCA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf THةآTRE CIRCA bevindt zich op het adres: AVENUE HANSEN-SOULIE 112; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Théâtres..
De hoofdactiviteit van THةآTRE CIRCA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THةآTRE CIRCA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THةآTRE CIRCA, openstaande posities, locatie van THةآTRE CIRCA op de kaart.

THةآTRE CIRCA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is THةآTRE CIRCA, company assigned to the tax number BE08569305419. The company THةآTRE CIRCA is located at the address: AVENUE HANSEN-SOULIE 112; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Théâtres..
The main activity of THةآTRE CIRCA is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of THةآTRE CIRCA is not available. You also can look at reviews of THةآTRE CIRCA, open positions, location of THةآTRE CIRCA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THةآTRE CIRCA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THةآTRE CIRCA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THةآTRE CIRCA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THةآTRE CIRCA, employees, financial statistics.