BE COFFEZ

Contactgegevens BE COFFEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BE COFFEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

BE COFFEZ

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): 45, Guido Gezellestraat 8870 Izegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-31-37-08 32-51-31-37-08

Fax (fax): 32-51-30-93-44 32-51-30-93-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BE COFFEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BE COFFEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BE COFFEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BE COFFEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BE COFFEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BE COFFEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BE COFFEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BE COFFEZ
Products information BE COFFEZ

BTW identificatienummer (tax): BE08402587890
Ondernemingsnummer: 6056732177
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 612,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BE COFFEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sewing machines and accessories - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BE COFFEZ
(Get full report from official database of BE for BE COFFEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor BE COFFEZ
Addition kinds of activities for BE COFFEZ

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
289901. Oliën en etherische oliën | Oils and essential oils
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
20110103. Kalfsvlees, uit vlees geslacht op het terrein | Veal, from meat slaughtered on site
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
50130205. Gereedschap en uitrusting, auto | Tools and equipment, automotive

Werken bij BE COFFEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BE COFFEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BE COFFEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BE COFFEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

 • Orderpicker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

 • Operator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

 • CNC-frezer (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 • PROJECTLEIDER (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

 • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van BE COFFEZ in sociale netwerken
Look for responds of BE COFFEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor BE COFFEZ. Laat een reactie achter voor BE COFFEZ. BE COFFEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BE COFFEZ. Leave a respond for BE COFFEZ. BE COFFEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BE COFFEZ op de google maps. Adres en contacten BE COFFEZ
Location of BE COFFEZ on the google maps. Address and contacts of BE COFFEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come BE COFFEZ BE COFFEZ: COIFFURE IRIS | RENMANS | JEAN FEYS | MACHIROUX sprl | V. JONES

Other related companies as BE COFFEZ: COIFFURE IRIS | RENMANS | JEAN FEYS | MACHIROUX sprl | V. JONES

BE COFFEZ is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is BE COFFEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08402587890. Het bedrijf BE COFFEZ bevindt zich op het adres: 45, Guido Gezellestraat 8870 Izegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 612,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Sewing machines and accessories - industrial. Producten gemaakt in BE COFFEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BE COFFEZ is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BE COFFEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BE COFFEZ, openstaande posities, locatie van BE COFFEZ op de kaart.

BE COFFEZ is a company, that was registered 1991 in Izegem region, Belgium. Full name of company is BE COFFEZ, company assigned to the tax number BE08402587890. The company BE COFFEZ is located at the address: 45, Guido Gezellestraat 8870 Izegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 612,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Sewing machines and accessories - industrial. Products created in BE COFFEZ were not found.
The main activity of BE COFFEZ is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BE COFFEZ is not available. You also can look at reviews of BE COFFEZ, open positions, location of BE COFFEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BE COFFEZ, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BE COFFEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BE COFFEZ, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BE COFFEZ, employees, financial statistics.