STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS

Contactgegevens STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RICH. VAN BRITSOMSTRAAT 21; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37663939 (+32-37663939) 37663939 (+32-37663939)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS
Products information STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Théâtres.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS
Addition kinds of activities for STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
28650206. naftaline | Naphthalene
36340104. Koffiemakers, elektrisch: huishouden | Coffee makers, electric: household
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores

Werken bij STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plant Manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, gevestigd in Lokeren zijn wij op zoek naar een ingenieur. Samen met de huidige ingenieur ga je de processen bekijken, herdenken en moderniseren. Je neemt de leiding over de mechaniekers en arbeiders Je stuurt de volledige productie en onderhoud aan Je wordt opgeleid om in te staan voor alle technische zaken (nieuwbouw - uitbouw nieuwe productielijnen - onderhoud bestaande recyclagelijnen) Je volgt opleiding in alle productieprocessen met als doel op korte termijn de volledige leiding over te nemen (investeringen, productie en onderhoud) Je stuurt de mechaniekers en productiemedewerkers aan (12-tal personen) Waar nodig help je graag fysiek mee met de uitbouw van nieuwe lijnen en het onderhoud van de bestaande installaties

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • Werfleider Asfalt (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van werfleider asfalt zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Opvolgen van werven en ondersteunen van de projectleider en het afdelingshoofd; Opdrachten uitdelen in verband met de uitvoering; verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de werf rekening houdend met de veiligheid van alle betrokken partijen; Waken over de budgetten en letten op de vooruitgang van een project; Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van het materieel; Je werkt samen met de projectleider en het afdelingshoofd waarbij je rapporteert aan de projectleider.

  • Verkoper/Verkoopster Bakkerij Beerzel & Putte (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderstaand takenpakket neem jij voor jouw rekening Bediening klanten met een glimlach Kassa Charcuterie versnijden Onderhoud van de winkel

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • STAGIAIR CROSS MEDIA-HR (M/V) Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. TAKENPAKKET o Je plaatst vacatures in the picture op social media o Wij willen een groot publiek bereiken, jij kan ons vertellen welk platform we hiervoor het best inzetten o Interne en externe communicatie is jouw verantwoordelijkheid o Wij rekenen op jou voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen o Jij neemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren

  • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

    Type: Flexijob

    Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. Laat een reactie achter voor STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. Leave a respond for STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS. STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS
Location of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: DENAYER W | Ertexy Empex | ISABELLE DUBOIS | Animal Planet | HOMBURG, JUSTUS

Other related companies as STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS: DENAYER W | Ertexy Empex | ISABELLE DUBOIS | Animal Planet | HOMBURG, JUSTUS

STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS bevindt zich op het adres: RICH. VAN BRITSOMSTRAAT 21; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Théâtres..
De hoofdactiviteit van STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, openstaande posities, locatie van STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS op de kaart.

STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, company assigned to the tax number BE05420623779. The company STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is located at the address: RICH. VAN BRITSOMSTRAAT 21; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Théâtres..
The main activity of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, open positions, location of STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STADSSCHOUWBURG SINT NIKLAAS, employees, financial statistics.