ONTMOETINGSCENTRUM

Contactgegevens ONTMOETINGSCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONTMOETINGSCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONTMOETINGSCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 31; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14557847 (+32-14557847) 14557847 (+32-14557847)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONTMOETINGSCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONTMOETINGSCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONTMOETINGSCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONTMOETINGSCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONTMOETINGSCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONTMOETINGSCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONTMOETINGSCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONTMOETINGSCENTRUM
Products information ONTMOETINGSCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Services: Centres Culturels.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONTMOETINGSCENTRUM
(Get full report from official database of BE for ONTMOETINGSCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONTMOETINGSCENTRUM
Addition kinds of activities for ONTMOETINGSCENTRUM

3721. vliegtuig | Aircraft
34790216. Pan glazen | Pan glazing
35450210. Reamers, gereedschapsmiddelen | Reamers, machine tool
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
50999917. Kristalgoed | Crystal goods
51499906. Pizza levert | Pizza supplies

Werken bij ONTMOETINGSCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONTMOETINGSCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONTMOETINGSCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONTMOETINGSCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Carrosseriebouwer (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een carrosseriebouwer. We zoeken iemand met ervaring.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FRANLIS

    Type: Vaste Job

    De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

Zoek naar antwoorden van ONTMOETINGSCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of ONTMOETINGSCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONTMOETINGSCENTRUM. Laat een reactie achter voor ONTMOETINGSCENTRUM. ONTMOETINGSCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONTMOETINGSCENTRUM. Leave a respond for ONTMOETINGSCENTRUM. ONTMOETINGSCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONTMOETINGSCENTRUM op de google maps. Adres en contacten ONTMOETINGSCENTRUM
Location of ONTMOETINGSCENTRUM on the google maps. Address and contacts of ONTMOETINGSCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ONTMOETINGSCENTRUM ONTMOETINGSCENTRUM: VOLVO TREASURY EUROPE COORDINATION CENTER NV | DE VIERWEEGSE | JOZEF COPPENS | SALON LAVOIR DE LA GARE | DELENS-DE WAELE & CIE

Other related companies as ONTMOETINGSCENTRUM: VOLVO TREASURY EUROPE COORDINATION CENTER NV | DE VIERWEEGSE | JOZEF COPPENS | SALON LAVOIR DE LA GARE | DELENS-DE WAELE & CIE

ONTMOETINGSCENTRUM is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONTMOETINGSCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf ONTMOETINGSCENTRUM bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 31; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Centres Culturels..
De hoofdactiviteit van ONTMOETINGSCENTRUM is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONTMOETINGSCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONTMOETINGSCENTRUM, openstaande posities, locatie van ONTMOETINGSCENTRUM op de kaart.

ONTMOETINGSCENTRUM is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONTMOETINGSCENTRUM, company assigned to the tax number BE01947845458. The company ONTMOETINGSCENTRUM is located at the address: SCHOOLSTRAAT 31; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Centres Culturels..
The main activity of ONTMOETINGSCENTRUM is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ONTMOETINGSCENTRUM is not available. You also can look at reviews of ONTMOETINGSCENTRUM, open positions, location of ONTMOETINGSCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONTMOETINGSCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONTMOETINGSCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONTMOETINGSCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONTMOETINGSCENTRUM, employees, financial statistics.