CULTUREEL CENTRUM

Contactgegevens CULTUREEL CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CULTUREEL CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CULTUREEL CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLUMBIASTRAAT 110; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35424940 (+32-35424940) 35424940 (+32-35424940)

Fax (fax): +32 (67) 878-31-28 +32 (67) 878-31-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CULTUREEL CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CULTUREEL CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CULTUREEL CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CULTUREEL CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CULTUREEL CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CULTUREEL CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CULTUREEL CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CULTUREEL CENTRUM
Products information CULTUREEL CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE02349670410
Ondernemingsnummer: 3196441650
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Centres Culturels.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CULTUREEL CENTRUM
(Get full report from official database of BE for CULTUREEL CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CULTUREEL CENTRUM
Addition kinds of activities for CULTUREEL CENTRUM

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
229501. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing

Werken bij CULTUREEL CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CULTUREEL CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CULTUREEL CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CULTUREEL CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Heist, zoekt Konvert Construct Leuven een dakdekker voor rieten daken. Ervaring hierin specifiek is geen vereiste, ervaring in het leggen van daken WEL. Uiteraard moet je met dit materiaal willen werken en ook interesse hebben.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van CULTUREEL CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of CULTUREEL CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CULTUREEL CENTRUM. Laat een reactie achter voor CULTUREEL CENTRUM. CULTUREEL CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CULTUREEL CENTRUM. Leave a respond for CULTUREEL CENTRUM. CULTUREEL CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CULTUREEL CENTRUM op de google maps. Adres en contacten CULTUREEL CENTRUM
Location of CULTUREEL CENTRUM on the google maps. Address and contacts of CULTUREEL CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come CULTUREEL CENTRUM CULTUREEL CENTRUM: AVEVE BAASRODE | OTTREGAN A. | Van Impe D | ERIC VAN TILBORG | ROGER PIERRE

Other related companies as CULTUREEL CENTRUM: AVEVE BAASRODE | OTTREGAN A. | Van Impe D | ERIC VAN TILBORG | ROGER PIERRE

CULTUREEL CENTRUM is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CULTUREEL CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349670410. Het bedrijf CULTUREEL CENTRUM bevindt zich op het adres: COLUMBIASTRAAT 110; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Centres Culturels..
De hoofdactiviteit van CULTUREEL CENTRUM is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CULTUREEL CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CULTUREEL CENTRUM, openstaande posities, locatie van CULTUREEL CENTRUM op de kaart.

CULTUREEL CENTRUM is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CULTUREEL CENTRUM, company assigned to the tax number BE02349670410. The company CULTUREEL CENTRUM is located at the address: COLUMBIASTRAAT 110; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Centres Culturels..
The main activity of CULTUREEL CENTRUM is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CULTUREEL CENTRUM is not available. You also can look at reviews of CULTUREEL CENTRUM, open positions, location of CULTUREEL CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CULTUREEL CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CULTUREEL CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CULTUREEL CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CULTUREEL CENTRUM, employees, financial statistics.