FLDISTRILENE NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLDISTRILENE NV
Private companiesWater Transportation • FLDISTRILENE NV

Contactgegevens FLDISTRILENE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDISTRILENE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDISTRILENE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hollestr. 17 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-24-20-99 32-15-24-20-99

Fax (fax): 32-15-24-00-41 32-15-24-00-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDISTRILENE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDISTRILENE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDISTRILENE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDISTRILENE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDISTRILENE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDISTRILENE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDISTRILENE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDISTRILENE NV
Products information FLDISTRILENE NV

BTW identificatienummer (tax): BE07992797851
Ondernemingsnummer: 7699188232
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 518,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLDISTRILENE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Perfume

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDISTRILENE NV
(Get full report from official database of BE for FLDISTRILENE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDISTRILENE NV
Addition kinds of activities for FLDISTRILENE NV

358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
24310208. Raamluiken, hout | Window shutters, wood
32920201. Millboard, asbest | Millboard, asbestos
36990404. Geluidssignaalapparatuur, elektrisch | Sound signaling devices, electrical
37140118. Mufflers (uitlaat), motorvoertuig | Mufflers (exhaust), motor vehicle
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij FLDISTRILENE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDISTRILENE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDISTRILENE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDISTRILENE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Customer Care Advisor (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: ASAP HR GROUP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan de verschillende vragen beantwoorden en zorgen van gebruikers via telefoon, email en brieven op een directe manier en zoals het service niveau vereist . Je kan aanleren, eigen maken en gebruiken van alle nodige kennis en expertise ter zake om probleemoplossend te kunnen werken met en door de eindgebruikers bij te staan inzake het gebruik van de producten. Je bent accuraat en grondig alle nieuwe eindgebruiker conversie en retentie profielen kan je documenteren in de computer systemen zoals de standaard procedures vereisen. Je bent verantwoordelijk voor data kwaliteit en zelfreflectie i.v.m de kwaliteit van jouw werk Je gebruikt de beschikbare bronnen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de industrie, de producten en diensten van de concurrenten en de business activiteiten. Je communiceert en werkt als een team met de field sales vertegenwoordigers en het costumer care team om de gestelde objectieven te behalen en te verbeteren. Je behandelt de maandelijkse inbound en outbound call activiteiten en conversie/retentie doelstellingen. Je rapporteert zoals gevraagd of verzocht wordt.

  • Metser (KUMTICH)

    Regio: KUMTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brustem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

Zoek naar antwoorden van FLDISTRILENE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDISTRILENE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDISTRILENE NV. Laat een reactie achter voor FLDISTRILENE NV. FLDISTRILENE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDISTRILENE NV. Leave a respond for FLDISTRILENE NV. FLDISTRILENE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDISTRILENE NV op de google maps. Adres en contacten FLDISTRILENE NV
Location of FLDISTRILENE NV on the google maps. Address and contacts of FLDISTRILENE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDISTRILENE NV FLDISTRILENE NV: FLZETELFABRIEK ARISTA BVBA | MATHIJS ACOUSTICAL ADVISER SPRL | De Jonghe Luc Dekzeilen | M. SMOUT | JAN BOLCKMANS

Other related companies as FLDISTRILENE NV: FLZETELFABRIEK ARISTA BVBA | MATHIJS ACOUSTICAL ADVISER SPRL | De Jonghe Luc Dekzeilen | M. SMOUT | JAN BOLCKMANS

FLDISTRILENE NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDISTRILENE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07992797851. Het bedrijf FLDISTRILENE NV bevindt zich op het adres: Hollestr. 17 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 518,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Perfume. Producten gemaakt in FLDISTRILENE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDISTRILENE NV is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDISTRILENE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDISTRILENE NV, openstaande posities, locatie van FLDISTRILENE NV op de kaart.

FLDISTRILENE NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDISTRILENE NV, company assigned to the tax number BE07992797851. The company FLDISTRILENE NV is located at the address: Hollestr. 17 2220 Heist-Op-Den-Berg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 518,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Perfume. Products created in FLDISTRILENE NV were not found.
The main activity of FLDISTRILENE NV is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDISTRILENE NV is not available. You also can look at reviews of FLDISTRILENE NV, open positions, location of FLDISTRILENE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDISTRILENE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDISTRILENE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDISTRILENE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDISTRILENE NV, employees, financial statistics.