CIMAISES MOULIN RY VAUX

Contactgegevens CIMAISES MOULIN RY VAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIMAISES MOULIN RY VAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIMAISES MOULIN RY VAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VAUX 371; 4870; TROOZ, België

Telefoon (phone): 87268894 (+32-87268894) 87268894 (+32-87268894)

Fax (fax): +32 (53) 848-71-77 +32 (53) 848-71-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIMAISES MOULIN RY VAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIMAISES MOULIN RY VAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIMAISES MOULIN RY VAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIMAISES MOULIN RY VAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIMAISES MOULIN RY VAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIMAISES MOULIN RY VAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIMAISES MOULIN RY VAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIMAISES MOULIN RY VAUX
Products information CIMAISES MOULIN RY VAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08918670654
Ondernemingsnummer: 1720153808
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Espaces d'Exposition, Galeries d'Art.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIMAISES MOULIN RY VAUX
(Get full report from official database of BE for CIMAISES MOULIN RY VAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIMAISES MOULIN RY VAUX
Addition kinds of activities for CIMAISES MOULIN RY VAUX

521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
28190401. Pekel | Brine
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
33510201. Koperen buis | Copper pipe
50449903. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes

Werken bij CIMAISES MOULIN RY VAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIMAISES MOULIN RY VAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIMAISES MOULIN RY VAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIMAISES MOULIN RY VAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • Pistoolschilder - Herentals - Dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de houtsector, zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring in de hout- of metaalsector opgedaan. Je zal grond- en afwerklagen aanbrengen op houten onderdelen. Daarnaast stel je de machine in, meng je de benodigdheden(verven, lakken, vernissen) en sta je in voor het bedienen van het verfpistool.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Bijverdienste tijdens de week als magazijnier bij Conway: dag of late ploeg NL of ENG (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Studentenjob

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Je wordt aan de hand van een koptelefoon met computerstem of met LED lichtjes naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Op de ene afdeling doe je dit al wandelend, op de andere met een elektrische transpallet.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van CIMAISES MOULIN RY VAUX in sociale netwerken
Look for responds of CIMAISES MOULIN RY VAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIMAISES MOULIN RY VAUX. Laat een reactie achter voor CIMAISES MOULIN RY VAUX. CIMAISES MOULIN RY VAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIMAISES MOULIN RY VAUX. Leave a respond for CIMAISES MOULIN RY VAUX. CIMAISES MOULIN RY VAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIMAISES MOULIN RY VAUX op de google maps. Adres en contacten CIMAISES MOULIN RY VAUX
Location of CIMAISES MOULIN RY VAUX on the google maps. Address and contacts of CIMAISES MOULIN RY VAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CIMAISES MOULIN RY VAUX CIMAISES MOULIN RY VAUX: FLHANSEZ & CO SA | FOTOCODE | COMPUTERLAND SA | INGO DESWERT | VERCAMMEN JAN & GODELIEVE

Other related companies as CIMAISES MOULIN RY VAUX: FLHANSEZ & CO SA | FOTOCODE | COMPUTERLAND SA | INGO DESWERT | VERCAMMEN JAN & GODELIEVE

CIMAISES MOULIN RY VAUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIMAISES MOULIN RY VAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08918670654. Het bedrijf CIMAISES MOULIN RY VAUX bevindt zich op het adres: RUE VAUX 371; 4870; TROOZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Espaces d'Exposition, Galeries d'Art..
De hoofdactiviteit van CIMAISES MOULIN RY VAUX is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIMAISES MOULIN RY VAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIMAISES MOULIN RY VAUX, openstaande posities, locatie van CIMAISES MOULIN RY VAUX op de kaart.

CIMAISES MOULIN RY VAUX is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIMAISES MOULIN RY VAUX, company assigned to the tax number BE08918670654. The company CIMAISES MOULIN RY VAUX is located at the address: RUE VAUX 371; 4870; TROOZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Espaces d'Exposition, Galeries d'Art..
The main activity of CIMAISES MOULIN RY VAUX is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CIMAISES MOULIN RY VAUX is not available. You also can look at reviews of CIMAISES MOULIN RY VAUX, open positions, location of CIMAISES MOULIN RY VAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIMAISES MOULIN RY VAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIMAISES MOULIN RY VAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIMAISES MOULIN RY VAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIMAISES MOULIN RY VAUX, employees, financial statistics.