CENTRE CULTUREL

Contactgegevens CENTRE CULTUREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE CULTUREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE CULTUREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU CROLY 11; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 67637067 (+32-67637067) 67637067 (+32-67637067)

Fax (fax): +32 (61) 694-92-44 +32 (61) 694-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE CULTUREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE CULTUREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE CULTUREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE CULTUREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE CULTUREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE CULTUREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE CULTUREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE CULTUREL
Products information CENTRE CULTUREL

BTW identificatienummer (tax): BE09618774414
Ondernemingsnummer: 7672821044
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Centres Culturels.

Product categorie (product category): Salles de spectacles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE CULTUREL
(Get full report from official database of BE for CENTRE CULTUREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE CULTUREL
Addition kinds of activities for CENTRE CULTUREL

17310400. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
22980301. Camouflage netten, niet gemaakt in weefmolens | Camouflage nets, not made in weaving mills
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
34430100. Industriële vaten, tanks en containers | Industrial vessels, tanks, and containers
76920000. Las reparatie | Welding repair
87420505. Planning consultant | Planning consultant

Werken bij CENTRE CULTUREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE CULTUREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE CULTUREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE CULTUREL. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Servicetechnieker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Puurs zijn we op zoek naar een SERVICE TECHNIEKER AUTOMATISERING Je ondersteunt onze afdeling bij elektronische ontwikkeling, ontleding, configuratie en herstelling van verschillende types (verkeerslicht)sturingen. Je volgt opdrachten van de klant op en houdt de administratie hiervan bij in specifieke software en Excel. Je werkterrein is heel Vlaanderen. Je voert voornamelijk opdrachten uit in functie van de overheid. Je kan ingeschakeld worden om met collega’s de wachtdiensten afwisselend te verzorgen (op weekdagen van 16u tot 7u en in het weekend van vrijdag 16u tot maandag 7u)

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van CENTRE CULTUREL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE CULTUREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE CULTUREL. Laat een reactie achter voor CENTRE CULTUREL. CENTRE CULTUREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE CULTUREL. Leave a respond for CENTRE CULTUREL. CENTRE CULTUREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE CULTUREL op de google maps. Adres en contacten CENTRE CULTUREL
Location of CENTRE CULTUREL on the google maps. Address and contacts of CENTRE CULTUREL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE CULTUREL CENTRE CULTUREL: LEGRAND J. | STANISLAS HAEST | DAGCENTRUM DE TOTEBEL | MEERS JOHAN | Renier F Ets SPRL

Other related companies as CENTRE CULTUREL: LEGRAND J. | STANISLAS HAEST | DAGCENTRUM DE TOTEBEL | MEERS JOHAN | Renier F Ets SPRL

CENTRE CULTUREL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE CULTUREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618774414. Het bedrijf CENTRE CULTUREL bevindt zich op het adres: CHEMIN DU CROLY 11; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de spectacles. Lijst met producten zijn Services: Centres Culturels..
De hoofdactiviteit van CENTRE CULTUREL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE CULTUREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE CULTUREL, openstaande posities, locatie van CENTRE CULTUREL op de kaart.

CENTRE CULTUREL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE CULTUREL, company assigned to the tax number BE09618774414. The company CENTRE CULTUREL is located at the address: CHEMIN DU CROLY 11; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de spectacles. List of products are Services: Centres Culturels..
The main activity of CENTRE CULTUREL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE CULTUREL is not available. You also can look at reviews of CENTRE CULTUREL, open positions, location of CENTRE CULTUREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE CULTUREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE CULTUREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE CULTUREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE CULTUREL, employees, financial statistics.