FLBOLLIOU NV

Contactgegevens FLBOLLIOU NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOLLIOU NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOLLIOU NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sparappelstr. 8 8820 Torhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-21-75-86 32-50-21-75-86

Fax (fax): 32-50-22-03-91 32-50-22-03-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOLLIOU NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOLLIOU NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOLLIOU NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOLLIOU NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOLLIOU NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOLLIOU NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOLLIOU NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOLLIOU NV
Products information FLBOLLIOU NV

BTW identificatienummer (tax): BE09881072998
Ondernemingsnummer: 1047790527
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 402,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLBOLLIOU NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building debris - recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOLLIOU NV
(Get full report from official database of BE for FLBOLLIOU NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOLLIOU NV
Addition kinds of activities for FLBOLLIOU NV

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
299902. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
411901. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
22410200. Rubber en elastische garens en stoffen | Rubber and elastic yarns and fabrics
29920102. Snijolie, mixen: gemaakt van aangekochte materialen | Cutting oils, blending: made from purchased materials
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable

Werken bij FLBOLLIOU NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOLLIOU NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOLLIOU NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOLLIOU NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Metser (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in betonbouw, gevel- en betonrenovatie, waterbouw en het opsporen van springstoffen zoeken wij een ervaren metser regio Torhout.

  • Nazichter-kwaliteitscontroleur - Idustriële voertuigen (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taak bestaat erin onderdelen van wagens of volledige wagens te controleren op de kwaliteit van het uitgevoerde werk; Je duidt gemaakte fouten aan, herstelt ze eventueel zelf of laat ze herstellen; Je doet voorstellen of stelt maatregelen voor aan de productieverantwoordelijken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

Zoek naar antwoorden van FLBOLLIOU NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBOLLIOU NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOLLIOU NV. Laat een reactie achter voor FLBOLLIOU NV. FLBOLLIOU NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOLLIOU NV. Leave a respond for FLBOLLIOU NV. FLBOLLIOU NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOLLIOU NV op de google maps. Adres en contacten FLBOLLIOU NV
Location of FLBOLLIOU NV on the google maps. Address and contacts of FLBOLLIOU NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOLLIOU NV FLBOLLIOU NV: Caenen K | Cornelis L | ANNE VERBRUGGEN | BERLOZ-BROUCK-WILLINE FC | JANSSENS-JANSSENS

Other related companies as FLBOLLIOU NV: Caenen K | Cornelis L | ANNE VERBRUGGEN | BERLOZ-BROUCK-WILLINE FC | JANSSENS-JANSSENS

FLBOLLIOU NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOLLIOU NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09881072998. Het bedrijf FLBOLLIOU NV bevindt zich op het adres: Sparappelstr. 8 8820 Torhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 402,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Building debris - recycling. Producten gemaakt in FLBOLLIOU NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOLLIOU NV is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOLLIOU NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOLLIOU NV, openstaande posities, locatie van FLBOLLIOU NV op de kaart.

FLBOLLIOU NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBOLLIOU NV, company assigned to the tax number BE09881072998. The company FLBOLLIOU NV is located at the address: Sparappelstr. 8 8820 Torhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 402,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Building debris - recycling. Products created in FLBOLLIOU NV were not found.
The main activity of FLBOLLIOU NV is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOLLIOU NV is not available. You also can look at reviews of FLBOLLIOU NV, open positions, location of FLBOLLIOU NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOLLIOU NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOLLIOU NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOLLIOU NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOLLIOU NV, employees, financial statistics.