BEGONIA

Contactgegevens BEGONIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGONIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGONIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PINTESTRAAT 29; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92823952 (+32-92823952) 92823952 (+32-92823952)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGONIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGONIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGONIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGONIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGONIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGONIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGONIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGONIA
Products information BEGONIA

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGONIA
(Get full report from official database of BE for BEGONIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGONIA
Addition kinds of activities for BEGONIA

289904. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
17990205. waterdichting | Dampproofing
20330000. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
20410110. roggebloem | Rye flour
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
86610130. tempels | Temples

Werken bij BEGONIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGONIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGONIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGONIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques - net@werk - regio Langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NETATWERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ons team van ruim 100 werknemers versterken? Kook je graag? Sta je graag in voor het onderhoud van woningen? Hou je van sociaal contact? Dan is dit je nieuwe uitdaging want Net'antwerk is op zoek naar je ! Wij zijn een heel betrouwbare werkgever. Binnen ons bedrijf is er een open communicatie. In ons bedrijf is er GEEN personeelsverloop. Lees ons aanbod en voordelen hieronder. Wij bieden je een planning op maat (uren zijn bespreekbaar), maaltijdcheques, kilometervergoeding, aangepaste werkkledij, begeleiding op maat... aan. Mail je cv vandaag nog uw CV naar: [email protected]

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van BEGONIA in sociale netwerken
Look for responds of BEGONIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGONIA. Laat een reactie achter voor BEGONIA. BEGONIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGONIA. Leave a respond for BEGONIA. BEGONIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGONIA op de google maps. Adres en contacten BEGONIA
Location of BEGONIA on the google maps. Address and contacts of BEGONIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGONIA BEGONIA: BIKE PLANET | Bouverne | CHOPARD/COLMAN WATCHES | Thinso | Les Precieuses - BXL sprl

Other related companies as BEGONIA: BIKE PLANET | Bouverne | CHOPARD/COLMAN WATCHES | Thinso | Les Precieuses - BXL sprl

BEGONIA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGONIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf BEGONIA bevindt zich op het adres: PINTESTRAAT 29; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van BEGONIA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGONIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGONIA, openstaande posities, locatie van BEGONIA op de kaart.

BEGONIA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGONIA, company assigned to the tax number BE08795349121. The company BEGONIA is located at the address: PINTESTRAAT 29; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of BEGONIA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGONIA is not available. You also can look at reviews of BEGONIA, open positions, location of BEGONIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGONIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGONIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGONIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGONIA, employees, financial statistics.