LE CHآTEAU DE TARGNON

Contactgegevens LE CHآTEAU DE TARGNON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CHآTEAU DE TARGNON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CHآTEAU DE TARGNON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE LA LIENNE 6; 4987; STOUMONT, België

Telefoon (phone): 80786079 (+32-80786079) 80786079 (+32-80786079)

Fax (fax): +32 (56) 830-31-58 +32 (56) 830-31-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CHآTEAU DE TARGNON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CHآTEAU DE TARGNON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CHآTEAU DE TARGNON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CHآTEAU DE TARGNON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CHآTEAU DE TARGNON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CHآTEAU DE TARGNON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CHآTEAU DE TARGNON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CHآTEAU DE TARGNON
Products information LE CHآTEAU DE TARGNON

BTW identificatienummer (tax): BE03794372558
Ondernemingsnummer: 5392608642
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Services divers aux entreprises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CHآTEAU DE TARGNON
(Get full report from official database of BE for LE CHآTEAU DE TARGNON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CHآTEAU DE TARGNON
Addition kinds of activities for LE CHآTEAU DE TARGNON

511303. Dozen en containers | Boxes and containers
22840306. Spinning thread | Spinning thread
23929904. Douche gordijnen: gemaakt van aangekochte materialen | Shower curtains: made from purchased materials
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
38250302. Ampère-uur meter | Ampere-hour meters
38610603. Toners, voorbereid fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Toners, prepared photographic (not made in chemical plants)
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij LE CHآTEAU DE TARGNON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CHآTEAU DE TARGNON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CHآTEAU DE TARGNON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CHآTEAU DE TARGNON. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Operator Cariste Heftruckchauffeur (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Verplaatsen van goederen met behulp van heftruck - Stapelen van goederen, laden en lossen - Klaarmaken leveringen - Veiligheidsnormen strikt naleven

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van LE CHآTEAU DE TARGNON in sociale netwerken
Look for responds of LE CHآTEAU DE TARGNON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CHآTEAU DE TARGNON. Laat een reactie achter voor LE CHآTEAU DE TARGNON. LE CHآTEAU DE TARGNON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CHآTEAU DE TARGNON. Leave a respond for LE CHآTEAU DE TARGNON. LE CHآTEAU DE TARGNON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CHآTEAU DE TARGNON op de google maps. Adres en contacten LE CHآTEAU DE TARGNON
Location of LE CHآTEAU DE TARGNON on the google maps. Address and contacts of LE CHآTEAU DE TARGNON

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CHآTEAU DE TARGNON LE CHآTEAU DE TARGNON: Hertay J-M | DE SMET | ERIC THEISMAN | GERLACH & CO | PEARLE OPTICIENS

Other related companies as LE CHآTEAU DE TARGNON: Hertay J-M | DE SMET | ERIC THEISMAN | GERLACH & CO | PEARLE OPTICIENS

LE CHآTEAU DE TARGNON is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CHآTEAU DE TARGNON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794372558. Het bedrijf LE CHآTEAU DE TARGNON bevindt zich op het adres: ROUTE DE LA LIENNE 6; 4987; STOUMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Services divers aux entreprises. Lijst met producten zijn Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van LE CHآTEAU DE TARGNON is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CHآTEAU DE TARGNON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CHآTEAU DE TARGNON, openstaande posities, locatie van LE CHآTEAU DE TARGNON op de kaart.

LE CHآTEAU DE TARGNON is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CHآTEAU DE TARGNON, company assigned to the tax number BE03794372558. The company LE CHآTEAU DE TARGNON is located at the address: ROUTE DE LA LIENNE 6; 4987; STOUMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Services divers aux entreprises. List of products are Services: Organisation d'Evénements & de Campagnes de Promotion.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of LE CHآTEAU DE TARGNON is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CHآTEAU DE TARGNON is not available. You also can look at reviews of LE CHآTEAU DE TARGNON, open positions, location of LE CHآTEAU DE TARGNON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CHآTEAU DE TARGNON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CHآTEAU DE TARGNON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CHآTEAU DE TARGNON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CHآTEAU DE TARGNON, employees, financial statistics.