FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA
Private companiesWater Transportation • FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA

Contactgegevens FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Europark-Noord 14c 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-76-07-00 32-37-76-07-00

Fax (fax): 32-37-77-71-17 32-37-77-71-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA
Products information FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09841247558
Ondernemingsnummer: 4126983642
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA
Addition kinds of activities for FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA

799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
38230105. Thermokoppels, industrieel proces type | Thermocouples, industrial process type
38240115. Turbine meters | Turbine meters
38410500. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
48320000. Radiostations | Radio broadcasting stations
86110303. Industriële normen commissie | Industrial standards committee

Werken bij FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Psycholoog (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Tine Bolle

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. Laat een reactie achter voor FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. Leave a respond for FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA. FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA
Location of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: Mentens & Hoogmartens NV | EDDIE DELEU | ENERGY SONO | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL | Maxcar

Other related companies as FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA: Mentens & Hoogmartens NV | EDDIE DELEU | ENERGY SONO | GEMEENTEL. LAGERE SCHOOL | Maxcar

FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09841247558. Het bedrijf FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA bevindt zich op het adres: Europark-Noord 14c 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, openstaande posities, locatie van FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA op de kaart.

FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is a company, that was registered 2016 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, company assigned to the tax number BE09841247558. The company FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is located at the address: Europark-Noord 14c 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA were not found.
The main activity of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, open positions, location of FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDECO-TRADING STOCKSLOTS BVBA, employees, financial statistics.