STARLITE PARTYCENTER

Contactgegevens STARLITE PARTYCENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STARLITE PARTYCENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

STARLITE PARTYCENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLACHTHUISSTRAAT 4; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93780544 (+32-93780544) 93780544 (+32-93780544)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STARLITE PARTYCENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STARLITE PARTYCENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STARLITE PARTYCENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STARLITE PARTYCENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STARLITE PARTYCENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STARLITE PARTYCENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STARLITE PARTYCENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STARLITE PARTYCENTER
Products information STARLITE PARTYCENTER

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Raclette & Fondue, Grillades & Barbecue.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Installations: Pistes de bowling.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STARLITE PARTYCENTER
(Get full report from official database of BE for STARLITE PARTYCENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor STARLITE PARTYCENTER
Addition kinds of activities for STARLITE PARTYCENTER

10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
22620200. Chemische bekleding of behandeling van mangemaakte breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of manmade broadwoven fabrics
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
73890209. Pijplijn en stroomlijn inspectiedienst | Pipeline and power line inspection service
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij STARLITE PARTYCENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STARLITE PARTYCENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STARLITE PARTYCENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STARLITE PARTYCENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Lasser (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Aalst zoeken wij en gemotiveerde lasser die wil werken in een mooi modern bedrijf. Zij zoeken een gemotiveerde lasser die hun team kan versterken. Je zal instaan voor volgende taken: - Lassen, afwerken van bepaalde constructies. - Toezien op de kwaliteit. - Ervaring in zowel manueel als robotlassen.

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van STARLITE PARTYCENTER in sociale netwerken
Look for responds of STARLITE PARTYCENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor STARLITE PARTYCENTER. Laat een reactie achter voor STARLITE PARTYCENTER. STARLITE PARTYCENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STARLITE PARTYCENTER. Leave a respond for STARLITE PARTYCENTER. STARLITE PARTYCENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STARLITE PARTYCENTER op de google maps. Adres en contacten STARLITE PARTYCENTER
Location of STARLITE PARTYCENTER on the google maps. Address and contacts of STARLITE PARTYCENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come STARLITE PARTYCENTER STARLITE PARTYCENTER: PEDRO ZAPATERO | Grid | Nijs Optiek | CAMPING COMMUNAL DU ROI SOLEIL | IVO HOUBEN

Other related companies as STARLITE PARTYCENTER: PEDRO ZAPATERO | Grid | Nijs Optiek | CAMPING COMMUNAL DU ROI SOLEIL | IVO HOUBEN

STARLITE PARTYCENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STARLITE PARTYCENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf STARLITE PARTYCENTER bevindt zich op het adres: SLACHTHUISSTRAAT 4; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Raclette & Fondue, Grillades & Barbecue.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Installations: Pistes de bowling..
De hoofdactiviteit van STARLITE PARTYCENTER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STARLITE PARTYCENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STARLITE PARTYCENTER, openstaande posities, locatie van STARLITE PARTYCENTER op de kaart.

STARLITE PARTYCENTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is STARLITE PARTYCENTER, company assigned to the tax number BE02009368896. The company STARLITE PARTYCENTER is located at the address: SLACHTHUISSTRAAT 4; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Type de Cuisine: Raclette & Fondue, Grillades & Barbecue.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types d'Installations: Pistes de bowling..
The main activity of STARLITE PARTYCENTER is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STARLITE PARTYCENTER is not available. You also can look at reviews of STARLITE PARTYCENTER, open positions, location of STARLITE PARTYCENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STARLITE PARTYCENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STARLITE PARTYCENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STARLITE PARTYCENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STARLITE PARTYCENTER, employees, financial statistics.