TAVERNE DE VOLKSWIL

Contactgegevens TAVERNE DE VOLKSWIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE DE VOLKSWIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE DE VOLKSWIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE MERODELEI 40; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14416599 (+32-14416599) 14416599 (+32-14416599)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE DE VOLKSWIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE DE VOLKSWIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE DE VOLKSWIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE DE VOLKSWIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE DE VOLKSWIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE DE VOLKSWIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE DE VOLKSWIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE DE VOLKSWIL
Products information TAVERNE DE VOLKSWIL

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception, Centres de Conférences.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE DE VOLKSWIL
(Get full report from official database of BE for TAVERNE DE VOLKSWIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE DE VOLKSWIL
Addition kinds of activities for TAVERNE DE VOLKSWIL

299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
24290301. Shakes (hand splitshingles) | Shakes (hand split shingles)
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec

Werken bij TAVERNE DE VOLKSWIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE DE VOLKSWIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE DE VOLKSWIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE DE VOLKSWIL. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Medewerker poetsdienst thuiszorg 37u. M/V - Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.

  • SCHRIJNWERKER OP VERPLAATSING (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kortrijk is Forum Jobs op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker, die goed Nederlands kan en beschikt over een rijbewijs B. Als schrijnwerker op verplaatsing sta je in voor de plaatsing van ramen, deuren, zonwering en rolluiken op maat. De firma zelf doet enkel renovaties en geen nieuwbouwprojecten. De werkuren variëren van 7u-17u.

  • Magazijnmedewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

    Type: Studentenjob

    -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NOMEO

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE DE VOLKSWIL in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE DE VOLKSWIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE DE VOLKSWIL. Laat een reactie achter voor TAVERNE DE VOLKSWIL. TAVERNE DE VOLKSWIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE DE VOLKSWIL. Leave a respond for TAVERNE DE VOLKSWIL. TAVERNE DE VOLKSWIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE DE VOLKSWIL op de google maps. Adres en contacten TAVERNE DE VOLKSWIL
Location of TAVERNE DE VOLKSWIL on the google maps. Address and contacts of TAVERNE DE VOLKSWIL

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE DE VOLKSWIL TAVERNE DE VOLKSWIL: KBC | CENTRE DE BEAUTE CLARINS SPRL | HOME LE CLAIRVAL | CONNY VAN CROMBRUGGE | Vandenberghe

Other related companies as TAVERNE DE VOLKSWIL: KBC | CENTRE DE BEAUTE CLARINS SPRL | HOME LE CLAIRVAL | CONNY VAN CROMBRUGGE | Vandenberghe

TAVERNE DE VOLKSWIL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE DE VOLKSWIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf TAVERNE DE VOLKSWIL bevindt zich op het adres: DE MERODELEI 40; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception, Centres de Conférences..
De hoofdactiviteit van TAVERNE DE VOLKSWIL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE DE VOLKSWIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE DE VOLKSWIL, openstaande posities, locatie van TAVERNE DE VOLKSWIL op de kaart.

TAVERNE DE VOLKSWIL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE DE VOLKSWIL, company assigned to the tax number BE08452850341. The company TAVERNE DE VOLKSWIL is located at the address: DE MERODELEI 40; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes. Aménagements & Services: Terrasse.. Type de Salle: Salles de Réception, Centres de Conférences..
The main activity of TAVERNE DE VOLKSWIL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE DE VOLKSWIL is not available. You also can look at reviews of TAVERNE DE VOLKSWIL, open positions, location of TAVERNE DE VOLKSWIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE DE VOLKSWIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE DE VOLKSWIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE DE VOLKSWIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE DE VOLKSWIL, employees, financial statistics.