ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM

Contactgegevens ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NERVIERSSTRAAT 12; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32393911 32393911

Fax (fax): +32 (61) 992-28-27 +32 (61) 992-28-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM
Products information ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE06147369384
Ondernemingsnummer: 4334350585
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 523,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Cuisine: Kasher.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM
(Get full report from official database of BE for ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM
Addition kinds of activities for ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM

305302. Inpak materiaal | Packing materials
357999. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
736102. registries | Registries
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery

Werken bij ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Gedreven cnc-bediener twee ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Studentenjob

    Als operator sta je in voor het bedienen van cnc-gestuurde machines. Je bedient ook een cnc-robot en vult olie aan. Je wast de vette onderdelen af en maakt ze schoon. Je voorziet de machine ook van de nodige materialen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • hulpkok (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. Laat een reactie achter voor ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. Leave a respond for ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM. ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM op de google maps. Adres en contacten ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM
Location of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM on the google maps. Address and contacts of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: DIRK CLAES | ALU COMPANY | BRASSEUR GUY-BRASSEUR DAVID | CL. MAGIN | C?LINE LEBLANC

Other related companies as ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM: DIRK CLAES | ALU COMPANY | BRASSEUR GUY-BRASSEUR DAVID | CL. MAGIN | C?LINE LEBLANC

ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06147369384. Het bedrijf ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM bevindt zich op het adres: NERVIERSSTRAAT 12; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 523,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Kasher.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, openstaande posities, locatie van ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM op de kaart.

ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, company assigned to the tax number BE06147369384. The company ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is located at the address: NERVIERSSTRAAT 12; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 523,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Kasher.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM is not available. You also can look at reviews of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, open positions, location of ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMI GOLDMUNTZ CENTRUM, employees, financial statistics.