RESTAURANT TONGLET

Contactgegevens RESTAURANT TONGLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT TONGLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT TONGLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D' AMERIE 11; 4130; ESNEUX (GRAND), België

Telefoon (phone): 42210637 (+32-42210637) 42210637 (+32-42210637)

Fax (fax): +32 (84) 648-73-82 +32 (84) 648-73-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT TONGLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT TONGLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT TONGLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT TONGLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT TONGLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT TONGLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT TONGLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT TONGLET
Products information RESTAURANT TONGLET

BTW identificatienummer (tax): BE08795349121
Ondernemingsnummer: 4241241455
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Type de Cuisine: Française.. Type de Cuisine: Française. Aménagements & Services: Jardin.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types de Cuisine: Française.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Restaurants livraison à domicile. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT TONGLET
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT TONGLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT TONGLET
Addition kinds of activities for RESTAURANT TONGLET

229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
28330216. theobromine | Theobromine
38129901. Cabine Milieu Indicatoren | Cabin environment indicators
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij RESTAURANT TONGLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT TONGLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT TONGLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT TONGLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten voor weekendwerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SPAR EXPRESS SCHIERVEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk maken van belegde broodjes afbakken van broodjes voorverpakken van kazen, charcuterie,...

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT TONGLET in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT TONGLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT TONGLET. Laat een reactie achter voor RESTAURANT TONGLET. RESTAURANT TONGLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT TONGLET. Leave a respond for RESTAURANT TONGLET. RESTAURANT TONGLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT TONGLET op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT TONGLET
Location of RESTAURANT TONGLET on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT TONGLET

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT TONGLET RESTAURANT TONGLET: Paquot P | Tibeflex NV | BASKET CLUB ST-HUBERT | MAN?GE DU FR?NE | SANITAIR BLONDEEL

Other related companies as RESTAURANT TONGLET: Paquot P | Tibeflex NV | BASKET CLUB ST-HUBERT | MAN?GE DU FR?NE | SANITAIR BLONDEEL

RESTAURANT TONGLET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT TONGLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795349121. Het bedrijf RESTAURANT TONGLET bevindt zich op het adres: RUE D' AMERIE 11; 4130; ESNEUX (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants livraison à domicile. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Française.. Type de Cuisine: Française. Aménagements & Services: Jardin.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types de Cuisine: Française..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT TONGLET is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT TONGLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT TONGLET, openstaande posities, locatie van RESTAURANT TONGLET op de kaart.

RESTAURANT TONGLET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT TONGLET, company assigned to the tax number BE08795349121. The company RESTAURANT TONGLET is located at the address: RUE D' AMERIE 11; 4130; ESNEUX (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Restaurants livraison à domicile. Restaurants fast food and à emporter. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Française.. Type de Cuisine: Française. Aménagements & Services: Jardin.. Type de Salle: Salles de Réception.. Types de Cuisine: Française..
The main activity of RESTAURANT TONGLET is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT TONGLET is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT TONGLET, open positions, location of RESTAURANT TONGLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT TONGLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT TONGLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT TONGLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT TONGLET, employees, financial statistics.