LE CASTEL DU VAL D´ OR

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LE CASTEL DU VAL D´ OR
Private companiesMotion Pictures • LE CASTEL DU VAL D´ OR

Contactgegevens LE CASTEL DU VAL D´ OR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE CASTEL DU VAL D´ OR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE CASTEL DU VAL D´ OR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND RUE 62; 4560; CLAVIER, België

Telefoon (phone): 86344103 (+32-86344103) 86344103 (+32-86344103)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE CASTEL DU VAL D´ OR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE CASTEL DU VAL D´ OR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE CASTEL DU VAL D´ OR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE CASTEL DU VAL D´ OR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE CASTEL DU VAL D´ OR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE CASTEL DU VAL D´ OR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE CASTEL DU VAL D´ OR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE CASTEL DU VAL D´ OR
Products information LE CASTEL DU VAL D´ OR

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Pays Représenté: Belgique.. Type de Cuisine: Française. Aménagements & Services: Terrasse, Jardin.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Offices du tourisme. Hôtels. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE CASTEL DU VAL D´ OR
(Get full report from official database of BE for LE CASTEL DU VAL D´ OR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE CASTEL DU VAL D´ OR
Addition kinds of activities for LE CASTEL DU VAL D´ OR

205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
919999. Overheid, nec, nec | General government, nec, nec
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
24260101. Carvings, meubels: hout | Carvings, furniture: wood
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
40119903. Stoomrails | Steam railroads

Werken bij LE CASTEL DU VAL D´ OR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE CASTEL DU VAL D´ OR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE CASTEL DU VAL D´ OR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE CASTEL DU VAL D´ OR. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van LE CASTEL DU VAL D´ OR in sociale netwerken
Look for responds of LE CASTEL DU VAL D´ OR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE CASTEL DU VAL D´ OR. Laat een reactie achter voor LE CASTEL DU VAL D´ OR. LE CASTEL DU VAL D´ OR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE CASTEL DU VAL D´ OR. Leave a respond for LE CASTEL DU VAL D´ OR. LE CASTEL DU VAL D´ OR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE CASTEL DU VAL D´ OR op de google maps. Adres en contacten LE CASTEL DU VAL D´ OR
Location of LE CASTEL DU VAL D´ OR on the google maps. Address and contacts of LE CASTEL DU VAL D´ OR

Andere gerelateerde bedrijven als come LE CASTEL DU VAL D´ OR LE CASTEL DU VAL D´ OR: GOORMANS EDDY | Lillon | CUYPERS G | ABBELOOS | Ars猫ne (Chez l')

Other related companies as LE CASTEL DU VAL D´ OR: GOORMANS EDDY | Lillon | CUYPERS G | ABBELOOS | Ars猫ne (Chez l')

LE CASTEL DU VAL D´ OR is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE CASTEL DU VAL D´ OR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf LE CASTEL DU VAL D´ OR bevindt zich op het adres: GRAND RUE 62; 4560; CLAVIER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Offices du tourisme. Hôtels. Restaurants. Lijst met producten zijn Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Pays Représenté: Belgique.. Type de Cuisine: Française. Aménagements & Services: Terrasse, Jardin.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van LE CASTEL DU VAL D´ OR is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE CASTEL DU VAL D´ OR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE CASTEL DU VAL D´ OR, openstaande posities, locatie van LE CASTEL DU VAL D´ OR op de kaart.

LE CASTEL DU VAL D´ OR is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE CASTEL DU VAL D´ OR, company assigned to the tax number BE07082580566. The company LE CASTEL DU VAL D´ OR is located at the address: GRAND RUE 62; 4560; CLAVIER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Offices du tourisme. Hôtels. Restaurants. List of products are Gamme de prix: 62 - 87 Euros.. Pays Représenté: Belgique.. Type de Cuisine: Française. Aménagements & Services: Terrasse, Jardin.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of LE CASTEL DU VAL D´ OR is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE CASTEL DU VAL D´ OR is not available. You also can look at reviews of LE CASTEL DU VAL D´ OR, open positions, location of LE CASTEL DU VAL D´ OR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE CASTEL DU VAL D´ OR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE CASTEL DU VAL D´ OR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE CASTEL DU VAL D´ OR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE CASTEL DU VAL D´ OR, employees, financial statistics.