VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

Contactgegevens VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSEWEG 280; 9120; BEVEREN-WAAS, België

Telefoon (phone): 37758623 (+32-37758623) 37758623 (+32-37758623)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER VALK HOTEL BEVEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER VALK HOTEL BEVEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER VALK HOTEL BEVEREN
Products information VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type de Salle: Salles de Réception, Salles de Réunion, Centres de Conférences. Aménagements: Matériel de Vidéoconférence, Vidéoprojecteurs, Parking, Ecrans de Projection, Accès pour Moins Valides, Accès à Internet, Réservations en Ligne, Rétroprojecteurs, Centre de Fitness, Tableaux à Feuilles Mobiles, Matériel d´éclairage & de sonorisation, Matériel Audiovisuel, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Dîners, Déjeuners, Petit-Déjeuner, Restaurant, Bar.. Gamme de prix: 37 - 62 Euros, 62 - 87 Euros. Services de l'hôtel: Coffre-Fort. Formules: Pension Complète, Demi-Pension, Logement & Petit-Déjeuner, Chambre Uniquement, Tout Compris. Situation géographique: Proche Autoroute, Proche des Transports en Commun, Campagne. Services dans les chambres: Accès pour Moins Valides, Petit Salon, Téléphone Direct, Téléviseurs, Terrasse, Radio, Service d' Etage, Télévision par Câble ou par Satellite, Non Fumeurs, Coffre-Fort Privé, Toilette Privée, Fax, Toilette Commune, Accès à Internet, Vidéo Payante. Niveau de qualité: Luxe, Standard, Economique, Haute Qualité.. Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétariens, Menus, Menus Diététiques, Lunch, Petit Déjeuner, Dîner. Aménagements & Services: Salles de Réception, Terrasse, Accès pour Les Moins Valides, Parking, Feu Ouvert, Zones Non Fumeurs, Salles de fêtes, Assortiment de Cigares de Marque, Air Conditionné, Bar.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Hôtels. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER VALK HOTEL BEVEREN
(Get full report from official database of BE for VAN DER VALK HOTEL BEVEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER VALK HOTEL BEVEREN
Addition kinds of activities for VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

335399. Aluminiumplaat, plaat en folie, niet inbegrepen | Aluminum sheet, plate, and foil, nec
358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
421202. Liquid transfer diensten | Liquid transfer services
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
28990102. Bay olie | Bay oil
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • ZAALMEDEWERKERS / ZAALMEDEWERKSTERS (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerkers (m/v) staan jullie in voor de bediening van de gerechten in de zaal. Jullie staan in voor de orde en netheid in de zaal.

Zoek naar antwoorden van VAN DER VALK HOTEL BEVEREN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. Laat een reactie achter voor VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. VAN DER VALK HOTEL BEVEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. Leave a respond for VAN DER VALK HOTEL BEVEREN. VAN DER VALK HOTEL BEVEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER VALK HOTEL BEVEREN op de google maps. Adres en contacten VAN DER VALK HOTEL BEVEREN
Location of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN on the google maps. Address and contacts of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER VALK HOTEL BEVEREN VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: KBC | Manoir St Jean (Le) | ROGER BOUCHEZ | NATHALIE LETEN | Vanneste G

Other related companies as VAN DER VALK HOTEL BEVEREN: KBC | Manoir St Jean (Le) | ROGER BOUCHEZ | NATHALIE LETEN | Vanneste G

VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf VAN DER VALK HOTEL BEVEREN bevindt zich op het adres: GENTSEWEG 280; 9120; BEVEREN-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Hôtels. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception, Salles de Réunion, Centres de Conférences. Aménagements: Matériel de Vidéoconférence, Vidéoprojecteurs, Parking, Ecrans de Projection, Accès pour Moins Valides, Accès à Internet, Réservations en Ligne, Rétroprojecteurs, Centre de Fitness, Tableaux à Feuilles Mobiles, Matériel d´éclairage & de sonorisation, Matériel Audiovisuel, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Dîners, Déjeuners, Petit-Déjeuner, Restaurant, Bar.. Gamme de prix: 37 - 62 Euros, 62 - 87 Euros. Services de l'hôtel: Coffre-Fort. Formules: Pension Complète, Demi-Pension, Logement & Petit-Déjeuner, Chambre Uniquement, Tout Compris. Situation géographique: Proche Autoroute, Proche des Transports en Commun, Campagne. Services dans les chambres: Accès pour Moins Valides, Petit Salon, Téléphone Direct, Téléviseurs, Terrasse, Radio, Service d' Etage, Télévision par Câble ou par Satellite, Non Fumeurs, Coffre-Fort Privé, Toilette Privée, Fax, Toilette Commune, Accès à Internet, Vidéo Payante. Niveau de qualité: Luxe, Standard, Economique, Haute Qualité.. Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétariens, Menus, Menus Diététiques, Lunch, Petit Déjeuner, Dîner. Aménagements & Services: Salles de Réception, Terrasse, Accès pour Les Moins Valides, Parking, Feu Ouvert, Zones Non Fumeurs, Salles de fêtes, Assortiment de Cigares de Marque, Air Conditionné, Bar..
De hoofdactiviteit van VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, openstaande posities, locatie van VAN DER VALK HOTEL BEVEREN op de kaart.

VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, company assigned to the tax number BE04920471191. The company VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is located at the address: GENTSEWEG 280; 9120; BEVEREN-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Hôtels. Restaurants. List of products are Type de Salle: Salles de Réception, Salles de Réunion, Centres de Conférences. Aménagements: Matériel de Vidéoconférence, Vidéoprojecteurs, Parking, Ecrans de Projection, Accès pour Moins Valides, Accès à Internet, Réservations en Ligne, Rétroprojecteurs, Centre de Fitness, Tableaux à Feuilles Mobiles, Matériel d´éclairage & de sonorisation, Matériel Audiovisuel, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Dîners, Déjeuners, Petit-Déjeuner, Restaurant, Bar.. Gamme de prix: 37 - 62 Euros, 62 - 87 Euros. Services de l'hôtel: Coffre-Fort. Formules: Pension Complète, Demi-Pension, Logement & Petit-Déjeuner, Chambre Uniquement, Tout Compris. Situation géographique: Proche Autoroute, Proche des Transports en Commun, Campagne. Services dans les chambres: Accès pour Moins Valides, Petit Salon, Téléphone Direct, Téléviseurs, Terrasse, Radio, Service d' Etage, Télévision par Câble ou par Satellite, Non Fumeurs, Coffre-Fort Privé, Toilette Privée, Fax, Toilette Commune, Accès à Internet, Vidéo Payante. Niveau de qualité: Luxe, Standard, Economique, Haute Qualité.. Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Belge. Types de Repas: Plats Végétariens, Menus, Menus Diététiques, Lunch, Petit Déjeuner, Dîner. Aménagements & Services: Salles de Réception, Terrasse, Accès pour Les Moins Valides, Parking, Feu Ouvert, Zones Non Fumeurs, Salles de fêtes, Assortiment de Cigares de Marque, Air Conditionné, Bar..
The main activity of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN is not available. You also can look at reviews of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, open positions, location of VAN DER VALK HOTEL BEVEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER VALK HOTEL BEVEREN, employees, financial statistics.