ROGER BOUCHEZ

Contactgegevens ROGER BOUCHEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER BOUCHEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER BOUCHEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ARLON 116; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61211431 (+32-61211431) 61211431 (+32-61211431)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER BOUCHEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER BOUCHEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER BOUCHEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER BOUCHEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER BOUCHEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER BOUCHEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER BOUCHEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER BOUCHEZ
Products information ROGER BOUCHEZ

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activités: Sablage.. Type de Carrière: Gravier,Sable.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Extraction de sable and gravier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER BOUCHEZ
(Get full report from official database of BE for ROGER BOUCHEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER BOUCHEZ
Addition kinds of activities for ROGER BOUCHEZ

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
26790103. Papier mache artikelen, behalve kunst- en kunstgoederen | Papier mache articles, except statuary and art goods
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
35310700. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij ROGER BOUCHEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER BOUCHEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER BOUCHEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER BOUCHEZ. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in een buitenschoolse opvang waar je hoofdzakelijk een groep kinderen tussen 2,5 en 6 jaar verzorgt en begeleidt. Je doet dit tijdens de buitenschoolse momenten, nl. op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. In de vakantieperiodes vang je ook kinderen tot 8 of 12 jaar op. Wanneer er geen kinderen in de opvang zijn, sta je in voor klasondersteuning, bereid je met collega’s de vakantiewerking voor, doe je administratieve opdrachten, hou je in de namiddag toezicht bij slapende kleuters of ondersteun je een kinderdagverblijf of peutertuin. Je zorgt ervoor dat elk kind individueel en in groepsverband gestimuleerd wordt om te leren omgaan met andere kinderen, samen te spelen en te leven en zo te ontwikkelen tot een toekomstige burger. De Dienst Kinderopvang heeft meerdere functies zoals o.a. de economische, de pedagogische en de sociale functie. Je draagt hiertoe bij door je inzet, je leerbereidheid, je kennis en ervaring. Je werkt 30u24min per week (= 4/5), gespreid over 5 dagen. Je werkuren liggen meestal tussen 7u en 18u15. Sommige voorzieningen zijn open tot 18u45, 19u en 20u. Eén voorziening is ook open op zaterdag.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

 • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

 • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

 • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Jobstudent (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

  Type: Vaste Job

  Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

 • Online content marketing (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

Zoek naar antwoorden van ROGER BOUCHEZ in sociale netwerken
Look for responds of ROGER BOUCHEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER BOUCHEZ. Laat een reactie achter voor ROGER BOUCHEZ. ROGER BOUCHEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER BOUCHEZ. Leave a respond for ROGER BOUCHEZ. ROGER BOUCHEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER BOUCHEZ op de google maps. Adres en contacten ROGER BOUCHEZ
Location of ROGER BOUCHEZ on the google maps. Address and contacts of ROGER BOUCHEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER BOUCHEZ ROGER BOUCHEZ: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | ELECTRO VANHOVE | MICHEL LECLERCQ | HAARATEL'JEE MANU | CORNEEL VAN NUFFELEN

Other related companies as ROGER BOUCHEZ: Caisse Nationale de, Crédit Professionnel | ELECTRO VANHOVE | MICHEL LECLERCQ | HAARATEL'JEE MANU | CORNEEL VAN NUFFELEN

ROGER BOUCHEZ is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER BOUCHEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf ROGER BOUCHEZ bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ARLON 116; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Extraction de sable and gravier. Lijst met producten zijn Activités: Sablage.. Type de Carrière: Gravier,Sable..
De hoofdactiviteit van ROGER BOUCHEZ is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER BOUCHEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER BOUCHEZ, openstaande posities, locatie van ROGER BOUCHEZ op de kaart.

ROGER BOUCHEZ is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER BOUCHEZ, company assigned to the tax number BE03819366455. The company ROGER BOUCHEZ is located at the address: CHAUSS?E D'ARLON 116; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Travaux de finition and nettoyage de b?timents. Extraction de sable and gravier. List of products are Activités: Sablage.. Type de Carrière: Gravier,Sable..
The main activity of ROGER BOUCHEZ is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER BOUCHEZ is not available. You also can look at reviews of ROGER BOUCHEZ, open positions, location of ROGER BOUCHEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER BOUCHEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER BOUCHEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER BOUCHEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER BOUCHEZ, employees, financial statistics.