FLCYNAP SA

Contactgegevens FLCYNAP SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCYNAP SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCYNAP SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Legipont 12a 4671 Blegny - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-40-00-16 32-43-40-00-16

Fax (fax): 32-43-44-38-28 32-43-44-38-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCYNAP SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCYNAP SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCYNAP SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCYNAP SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCYNAP SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCYNAP SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCYNAP SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCYNAP SA
Products information FLCYNAP SA

BTW identificatienummer (tax): BE03411499023
Ondernemingsnummer: 9050506591
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLCYNAP SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Petrol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCYNAP SA
(Get full report from official database of BE for FLCYNAP SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCYNAP SA
Addition kinds of activities for FLCYNAP SA

633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
50940202. Medallions | Medallions
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij FLCYNAP SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCYNAP SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCYNAP SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCYNAP SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van FLCYNAP SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCYNAP SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCYNAP SA. Laat een reactie achter voor FLCYNAP SA. FLCYNAP SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCYNAP SA. Leave a respond for FLCYNAP SA. FLCYNAP SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCYNAP SA op de google maps. Adres en contacten FLCYNAP SA
Location of FLCYNAP SA on the google maps. Address and contacts of FLCYNAP SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCYNAP SA FLCYNAP SA: CAROLINE MOERMANS | Geotop SC | BAKKERIJ TUBBAX | Van Gulck Marc | KRIECKEMANS-GOORMANS

Other related companies as FLCYNAP SA: CAROLINE MOERMANS | Geotop SC | BAKKERIJ TUBBAX | Van Gulck Marc | KRIECKEMANS-GOORMANS

FLCYNAP SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCYNAP SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03411499023. Het bedrijf FLCYNAP SA bevindt zich op het adres: R. Legipont 12a 4671 Blegny - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Petrol. Producten gemaakt in FLCYNAP SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCYNAP SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCYNAP SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCYNAP SA, openstaande posities, locatie van FLCYNAP SA op de kaart.

FLCYNAP SA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCYNAP SA, company assigned to the tax number BE03411499023. The company FLCYNAP SA is located at the address: R. Legipont 12a 4671 Blegny - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Petrol. Products created in FLCYNAP SA were not found.
The main activity of FLCYNAP SA is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCYNAP SA is not available. You also can look at reviews of FLCYNAP SA, open positions, location of FLCYNAP SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCYNAP SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCYNAP SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCYNAP SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCYNAP SA, employees, financial statistics.