TRAITEUR AMADEUS

Contactgegevens TRAITEUR AMADEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR AMADEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR AMADEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPILTSTRAAT 61; 1980; ZEMST, België

Telefoon (phone): 015617082^^617082 (+32-015617082^^617082) 015617082^^617082 (+32-015617082^^617082)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR AMADEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR AMADEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR AMADEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR AMADEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR AMADEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR AMADEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR AMADEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR AMADEUS
Products information TRAITEUR AMADEUS

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Restauration pour Mariages, Réceptions, Restauration pour Réceptions entre 100 & 500 Convives, Préparation de Réceptions. Type de Cuisine: Décoration de Gâteaux, Française. Services: Couverts &Vaisselle inclus, Tables & Chaises Disponibles, Ouvert le Week-End.^^Type de Salle: Salles de Réunion, Salles de Réception. Aménagements: Accès pour Moins Valides, Jardin, Matériel d´éclairage & de sonorisation, DJ Interne, Parking, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Déjeuners, Restaurant, Service Traiteur, Petit-Déjeuner, Dîners, Bar.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR AMADEUS
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR AMADEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR AMADEUS
Addition kinds of activities for TRAITEUR AMADEUS

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
38410214. Tonometers, medisch | Tonometers, medical
76220305. Video reparatie | Video repair

Werken bij TRAITEUR AMADEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR AMADEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR AMADEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR AMADEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verzender (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als magazijnmedewerker ben je een polyvalente logistieke arbeider die instaat voor het ontvangen, het opslaan en het verzenden van goederen. Je maakt gebruik van eenvoudige hulpmiddelen (bv. scanningapparaat, transpalet, enz.) en/of van geautomatiseerde systemen om allerlei mogelijke goederen te behandelen. Ook de administratieve ondersteuning en de opvolging van het fysisch behandelen van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker wordt aangestuurd door de teamleader, die op zijn beurt onder leiding van de warehouse supervisor werkt. Jouw taken: - Informeren naar of ontvangen van de uit te voeren opdrachten en verzamelen van de benodigde materialen en hulpmiddelen (scanningapparaat, transpalet,…) - Ontvangen en controleren van de lading - Opslaan van de goederen op de voorbestemde locatie - Uitleveren van goederen: controleren, verpakken en aanbrengen van verzendlabels - Administratief ondersteunen van de verschillende taken: verzorgen documenten, registreren, verzegelen, labelen en certificeren - Verzamelen van orders voor distributie - Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en net houden van de werkplek - Rapporteren aan de leidinggevende en overleggen met collega’s - Instaan voor kwaliteitszorg - Naleven van veiligheidsmaatregelen

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Administratieve bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR AMADEUS in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR AMADEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR AMADEUS. Laat een reactie achter voor TRAITEUR AMADEUS. TRAITEUR AMADEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR AMADEUS. Leave a respond for TRAITEUR AMADEUS. TRAITEUR AMADEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR AMADEUS op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR AMADEUS
Location of TRAITEUR AMADEUS on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR AMADEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR AMADEUS TRAITEUR AMADEUS: MICHEL VANNEUVILLE | BUREAU JP NEIRYNCK | GARAGE ALEXANDER | GUNGO | Meert Fabienne

Other related companies as TRAITEUR AMADEUS: MICHEL VANNEUVILLE | BUREAU JP NEIRYNCK | GARAGE ALEXANDER | GUNGO | Meert Fabienne

TRAITEUR AMADEUS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR AMADEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf TRAITEUR AMADEUS bevindt zich op het adres: SPILTSTRAAT 61; 1980; ZEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. Lijst met producten zijn Services: Restauration pour Mariages, Réceptions, Restauration pour Réceptions entre 100 & 500 Convives, Préparation de Réceptions. Type de Cuisine: Décoration de Gâteaux, Française. Services: Couverts &Vaisselle inclus, Tables & Chaises Disponibles, Ouvert le Week-End.^^Type de Salle: Salles de Réunion, Salles de Réception. Aménagements: Accès pour Moins Valides, Jardin, Matériel d´éclairage & de sonorisation, DJ Interne, Parking, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Déjeuners, Restaurant, Service Traiteur, Petit-Déjeuner, Dîners, Bar..
De hoofdactiviteit van TRAITEUR AMADEUS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR AMADEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR AMADEUS, openstaande posities, locatie van TRAITEUR AMADEUS op de kaart.

TRAITEUR AMADEUS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR AMADEUS, company assigned to the tax number BE01440826416. The company TRAITEUR AMADEUS is located at the address: SPILTSTRAAT 61; 1980; ZEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. List of products are Services: Restauration pour Mariages, Réceptions, Restauration pour Réceptions entre 100 & 500 Convives, Préparation de Réceptions. Type de Cuisine: Décoration de Gâteaux, Française. Services: Couverts &Vaisselle inclus, Tables & Chaises Disponibles, Ouvert le Week-End.^^Type de Salle: Salles de Réunion, Salles de Réception. Aménagements: Accès pour Moins Valides, Jardin, Matériel d´éclairage & de sonorisation, DJ Interne, Parking, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Déjeuners, Restaurant, Service Traiteur, Petit-Déjeuner, Dîners, Bar..
The main activity of TRAITEUR AMADEUS is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR AMADEUS is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR AMADEUS, open positions, location of TRAITEUR AMADEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR AMADEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR AMADEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR AMADEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR AMADEUS, employees, financial statistics.