'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Particuliere bedrijvenAdministratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's • 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Private companiesAdministration of Environmental Quality and Housing Programs • 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Contactgegevens 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TONGERSESTEENWEG 150; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11681672 (+32-11681672) 11681672 (+32-11681672)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Products information 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type de Salle: Centres de Conférences, Salles de Réception. Aménagements: Vidéoprojecteurs, Ecrans de Projection, Accès pour Moins Valides, Matériel de Vidéoconférence, Garderie d´Enfants, Rétroprojecteurs, Parking, Tableaux à Feuilles Mobiles, Matériel d´éclairage & de sonorisation, Accès à Internet, Matériel Audiovisuel, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Déjeuners, Petit-Déjeuner, Service Traiteur, Dîners, Bar. Activités: Evénements Thématiques.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
(Get full report from official database of BE for 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Addition kinds of activities for 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

34440600. Markten en luifels | Awnings and canopies
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
37959904. Tanks, militair, inclusief fabrieksherbouw | Tanks, military, including factory rebuilding
50729903. Chains | Chains
51370405. Zakdoeken, vrouwen en kinderen | Handkerchiefs, women's and children's

Werken bij 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Poetshulp Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Kelner/Dienster (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een kelner (m/v) met zin voor verantwoordelijkheid. Als kelner bent u verantwoordelijk voor het serveren en opnemen van bestellingen/kennis van bieren is een pluspunt instaan voor een gastvrije en correcte service naar de gasten toe mise en place van de zaal Je hebt al enkele jaren ervaring in de horeca Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, vriendelijk betrouwbaar Je bent stressbestendig Je bent Nederlandstalig Een grondige kennis van bieren is zeker een groot pluspunt !

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS in sociale netwerken
Look for responds of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Laat een reactie achter voor 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. Leave a respond for 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS. 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS op de google maps. Adres en contacten 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS
Location of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS on the google maps. Address and contacts of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: KAPSALON FABIENNE | VANDENBUSSCHE ELEKTRO | SYNDICAT D?INITIATIVE | Kilotex Gordijnland | M. VAN GYSEL

Other related companies as 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS: KAPSALON FABIENNE | VANDENBUSSCHE ELEKTRO | SYNDICAT D?INITIATIVE | Kilotex Gordijnland | M. VAN GYSEL

'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS bevindt zich op het adres: TONGERSESTEENWEG 150; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. Lijst met producten zijn Type de Salle: Centres de Conférences, Salles de Réception. Aménagements: Vidéoprojecteurs, Ecrans de Projection, Accès pour Moins Valides, Matériel de Vidéoconférence, Garderie d´Enfants, Rétroprojecteurs, Parking, Tableaux à Feuilles Mobiles, Matériel d´éclairage & de sonorisation, Accès à Internet, Matériel Audiovisuel, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Déjeuners, Petit-Déjeuner, Service Traiteur, Dîners, Bar. Activités: Evénements Thématiques..
De hoofdactiviteit van 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, openstaande posities, locatie van 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS op de kaart.

'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, company assigned to the tax number BE06585174560. The company 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is located at the address: TONGERSESTEENWEG 150; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Catering and organisation de fêtes. List of products are Type de Salle: Centres de Conférences, Salles de Réception. Aménagements: Vidéoprojecteurs, Ecrans de Projection, Accès pour Moins Valides, Matériel de Vidéoconférence, Garderie d´Enfants, Rétroprojecteurs, Parking, Tableaux à Feuilles Mobiles, Matériel d´éclairage & de sonorisation, Accès à Internet, Matériel Audiovisuel, Services pour Moins Valides, Fax, Salles de Réception. Boissons & Repas: Déjeuners, Petit-Déjeuner, Service Traiteur, Dîners, Bar. Activités: Evénements Thématiques..
The main activity of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS is not available. You also can look at reviews of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, open positions, location of 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VEILINGHUIS-TRAITEUR EN FEESTZAAL LUC WITHOFS, employees, financial statistics.