FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA
Private companiesChemicals and Allied Products • FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA

Contactgegevens FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Allée De La Recherche 63, Internal Postal Box 2 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-56-46-00 32-25-56-46-00

Fax (fax): 32-25-56-46-99 32-25-56-46-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA
Products information FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE08697296142
Ondernemingsnummer: 8470703125
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA
(Get full report from official database of BE for FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA
Addition kinds of activities for FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA

14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining
20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
25110108. Vanity dressers: hout | Vanity dressers: wood
32720502. Deurkozijnen, beton | Door frames, concrete
34650000. Automotive stampings | Automotive stampings
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle

Werken bij FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Verkoop adviseur (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. Laat een reactie achter voor FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. Leave a respond for FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA. FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA op de google maps. Adres en contacten FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA
Location of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA on the google maps. Address and contacts of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: SHOES IN THE BOX | Wilmar BVBA | ANDRE TIPS | CHOICE JUWELEN NV | EDWARD EHLINGER

Other related companies as FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA: SHOES IN THE BOX | Wilmar BVBA | ANDRE TIPS | CHOICE JUWELEN NV | EDWARD EHLINGER

FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08697296142. Het bedrijf FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA bevindt zich op het adres: Allée De La Recherche 63, Internal Postal Box 2 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, openstaande posities, locatie van FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA op de kaart.

FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, company assigned to the tax number BE08697296142. The company FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is located at the address: Allée De La Recherche 63, Internal Postal Box 2 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA were not found.
The main activity of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA is not available. You also can look at reviews of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, open positions, location of FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOSMÉTIQUE ACTIVE BELGILUX SA, employees, financial statistics.