'T NEERHOF

Contactgegevens 'T NEERHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T NEERHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T NEERHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SENATOR BOSSUYTSTRAAT 6; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56224769 (+32-56224769) 56224769 (+32-56224769)

Fax (fax): +32 (53) 817-57-36 +32 (53) 817-57-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T NEERHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T NEERHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T NEERHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T NEERHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T NEERHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T NEERHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T NEERHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T NEERHOF
Products information 'T NEERHOF

BTW identificatienummer (tax): BE02781158447
Ondernemingsnummer: 4097045898
Hoofdstad (capital): 157,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions. Alimentation spécialisée. Catering and organisation de fêtes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T NEERHOF
(Get full report from official database of BE for 'T NEERHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T NEERHOF
Addition kinds of activities for 'T NEERHOF

22730503. Tapijten, machine geweven | Rugs, machine woven
25420209. Racks, merchandise vertoning of opslag: behalve hout | Racks, merchandise display or storage: except wood
32290803. Nieuwsgierig glaswerk | Novelty glassware
50999906. Lichtgevende producten (niet-elektrische) | Luminous products (non-electrical)
56119904. Haberdashery winkels | Haberdashery stores

Werken bij 'T NEERHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T NEERHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T NEERHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T NEERHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Aankoper logistiek (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een aankoper logistiek Je neemt de bestellingen op en bent administratief verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van deze bestellingen. Je werkt hiervoor volgens procedures Je plaatst bestellingen bij leveranciers en bespreekt vernieuwingsvoorstellen met de verantwoordelijke Je onderhoudt contacten met de eigen medewerkers, de zusterbedrijven en leveranciers Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van leveringsbonnen Je rapporteert aan en wordt aangestuurd door de firmaverantwoordelijke

  • Ploegbaas wegenis- en infrastructuurwerken regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas stuur je een vaste ploeg werknemers aan en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de ploeg. Je assisteert de werfleider. Je kunt plan lezen, meten en uitzetten. Je controleert de kwaliteit en vooruitgang van het werk. Je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen machines, werfgereedschappen, camionette,…

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van 'T NEERHOF in sociale netwerken
Look for responds of 'T NEERHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T NEERHOF. Laat een reactie achter voor 'T NEERHOF. 'T NEERHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T NEERHOF. Leave a respond for 'T NEERHOF. 'T NEERHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T NEERHOF op de google maps. Adres en contacten 'T NEERHOF
Location of 'T NEERHOF on the google maps. Address and contacts of 'T NEERHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T NEERHOF 'T NEERHOF: COMINOTTO NV | KBC | JACQUES CLERIN | RAPHAEL MALYSSE | J. KOHL - DOG ALLEMAND

Other related companies as 'T NEERHOF: COMINOTTO NV | KBC | JACQUES CLERIN | RAPHAEL MALYSSE | J. KOHL - DOG ALLEMAND

'T NEERHOF is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T NEERHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781158447. Het bedrijf 'T NEERHOF bevindt zich op het adres: SENATOR BOSSUYTSTRAAT 6; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 157,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Alimentation spécialisée. Catering and organisation de fêtes. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van 'T NEERHOF is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T NEERHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T NEERHOF, openstaande posities, locatie van 'T NEERHOF op de kaart.

'T NEERHOF is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T NEERHOF, company assigned to the tax number BE02781158447. The company 'T NEERHOF is located at the address: SENATOR BOSSUYTSTRAAT 6; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 157,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. Alimentation spécialisée. Catering and organisation de fêtes. List of products are Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of 'T NEERHOF is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T NEERHOF is not available. You also can look at reviews of 'T NEERHOF, open positions, location of 'T NEERHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T NEERHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T NEERHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T NEERHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T NEERHOF, employees, financial statistics.