SALONS DEN OEVER

Contactgegevens SALONS DEN OEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS DEN OEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS DEN OEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OEVERSTRAAT 30; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37715112 (+32-37715112) 37715112 (+32-37715112)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS DEN OEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS DEN OEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS DEN OEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS DEN OEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS DEN OEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS DEN OEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS DEN OEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS DEN OEVER
Products information SALONS DEN OEVER

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS DEN OEVER
(Get full report from official database of BE for SALONS DEN OEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS DEN OEVER
Addition kinds of activities for SALONS DEN OEVER

15429903. Institutionele bouwbouw | Institutional building construction
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
23390300. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
36210202. Dynamos, elektrisch (behalve auto) | Dynamos, electric (except automotive)
38210124. sterilisatoren | Sterilizers
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij SALONS DEN OEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS DEN OEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS DEN OEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS DEN OEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van SALONS DEN OEVER in sociale netwerken
Look for responds of SALONS DEN OEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS DEN OEVER. Laat een reactie achter voor SALONS DEN OEVER. SALONS DEN OEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS DEN OEVER. Leave a respond for SALONS DEN OEVER. SALONS DEN OEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS DEN OEVER op de google maps. Adres en contacten SALONS DEN OEVER
Location of SALONS DEN OEVER on the google maps. Address and contacts of SALONS DEN OEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS DEN OEVER SALONS DEN OEVER: LORD NELSON | Develtere BVBA | ROLAND CARDOEN | EMIEL LAFORCE | SCAPA OF SCOTLAND

Other related companies as SALONS DEN OEVER: LORD NELSON | Develtere BVBA | ROLAND CARDOEN | EMIEL LAFORCE | SCAPA OF SCOTLAND

SALONS DEN OEVER is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS DEN OEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf SALONS DEN OEVER bevindt zich op het adres: OEVERSTRAAT 30; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van SALONS DEN OEVER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS DEN OEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS DEN OEVER, openstaande posities, locatie van SALONS DEN OEVER op de kaart.

SALONS DEN OEVER is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALONS DEN OEVER, company assigned to the tax number BE05659576416. The company SALONS DEN OEVER is located at the address: OEVERSTRAAT 30; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of SALONS DEN OEVER is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS DEN OEVER is not available. You also can look at reviews of SALONS DEN OEVER, open positions, location of SALONS DEN OEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS DEN OEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS DEN OEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS DEN OEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS DEN OEVER, employees, financial statistics.