FEESTZAAL RUBENSSTEE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • FEESTZAAL RUBENSSTEE
Private companiesMetal Mining • FEESTZAAL RUBENSSTEE

Contactgegevens FEESTZAAL RUBENSSTEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEESTZAAL RUBENSSTEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEESTZAAL RUBENSSTEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VEURNEKEIWEG 2; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58315711 (+32-58315711) 58315711 (+32-58315711)

Fax (fax): +32 (14) 861-27-90 +32 (14) 861-27-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEESTZAAL RUBENSSTEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEESTZAAL RUBENSSTEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEESTZAAL RUBENSSTEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEESTZAAL RUBENSSTEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEESTZAAL RUBENSSTEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEESTZAAL RUBENSSTEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEESTZAAL RUBENSSTEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEESTZAAL RUBENSSTEE
Products information FEESTZAAL RUBENSSTEE

BTW identificatienummer (tax): BE06906524658
Ondernemingsnummer: 4790283203
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEESTZAAL RUBENSSTEE
(Get full report from official database of BE for FEESTZAAL RUBENSSTEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEESTZAAL RUBENSSTEE
Addition kinds of activities for FEESTZAAL RUBENSSTEE

367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
01739907. Tung moerbos | Tung nut grove
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
23230201. Ascots, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Ascots, men's and boys': made from purchased materials
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
35799909. Sorters, filing (kantoor) | Sorters, filing (office)
57139901. Carpets | Carpets

Werken bij FEESTZAAL RUBENSSTEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEESTZAAL RUBENSSTEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEESTZAAL RUBENSSTEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEESTZAAL RUBENSSTEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex job m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Plaatser (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

  • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als POETSHULP / THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

  • HVAC Technieker (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Leercontract

    Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van FEESTZAAL RUBENSSTEE in sociale netwerken
Look for responds of FEESTZAAL RUBENSSTEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEESTZAAL RUBENSSTEE. Laat een reactie achter voor FEESTZAAL RUBENSSTEE. FEESTZAAL RUBENSSTEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEESTZAAL RUBENSSTEE. Leave a respond for FEESTZAAL RUBENSSTEE. FEESTZAAL RUBENSSTEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEESTZAAL RUBENSSTEE op de google maps. Adres en contacten FEESTZAAL RUBENSSTEE
Location of FEESTZAAL RUBENSSTEE on the google maps. Address and contacts of FEESTZAAL RUBENSSTEE

Andere gerelateerde bedrijven als come FEESTZAAL RUBENSSTEE FEESTZAAL RUBENSSTEE: Générale de Banque SA | WILLEM STROOBANTS | DD Designdustrie | Verhofste BVBA | YOSEFDIAM

Other related companies as FEESTZAAL RUBENSSTEE: Générale de Banque SA | WILLEM STROOBANTS | DD Designdustrie | Verhofste BVBA | YOSEFDIAM

FEESTZAAL RUBENSSTEE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEESTZAAL RUBENSSTEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06906524658. Het bedrijf FEESTZAAL RUBENSSTEE bevindt zich op het adres: VEURNEKEIWEG 2; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van FEESTZAAL RUBENSSTEE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEESTZAAL RUBENSSTEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEESTZAAL RUBENSSTEE, openstaande posities, locatie van FEESTZAAL RUBENSSTEE op de kaart.

FEESTZAAL RUBENSSTEE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEESTZAAL RUBENSSTEE, company assigned to the tax number BE06906524658. The company FEESTZAAL RUBENSSTEE is located at the address: VEURNEKEIWEG 2; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of FEESTZAAL RUBENSSTEE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FEESTZAAL RUBENSSTEE is not available. You also can look at reviews of FEESTZAAL RUBENSSTEE, open positions, location of FEESTZAAL RUBENSSTEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEESTZAAL RUBENSSTEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEESTZAAL RUBENSSTEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEESTZAAL RUBENSSTEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEESTZAAL RUBENSSTEE, employees, financial statistics.