FLCHEMOPLAST NV

Contactgegevens FLCHEMOPLAST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHEMOPLAST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHEMOPLAST NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europarkln. 2039 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-52-00-20 32-11-52-00-20

Fax (fax): 32-11-52-47-59 32-11-52-47-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHEMOPLAST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHEMOPLAST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHEMOPLAST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHEMOPLAST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHEMOPLAST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHEMOPLAST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHEMOPLAST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHEMOPLAST NV
Products information FLCHEMOPLAST NV

BTW identificatienummer (tax): BE01367492675
Ondernemingsnummer: 9183990478
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLCHEMOPLAST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning and maintenance products, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHEMOPLAST NV
(Get full report from official database of BE for FLCHEMOPLAST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHEMOPLAST NV
Addition kinds of activities for FLCHEMOPLAST NV

369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
33121001. Zwarte plaat | Black plate
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
50230105. Keukengerei en keukengerei, nec | Kitchen tools and utensils, nec
51549902. Vee | Cattle

Werken bij FLCHEMOPLAST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHEMOPLAST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHEMOPLAST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHEMOPLAST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van FLCHEMOPLAST NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCHEMOPLAST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHEMOPLAST NV. Laat een reactie achter voor FLCHEMOPLAST NV. FLCHEMOPLAST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHEMOPLAST NV. Leave a respond for FLCHEMOPLAST NV. FLCHEMOPLAST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHEMOPLAST NV op de google maps. Adres en contacten FLCHEMOPLAST NV
Location of FLCHEMOPLAST NV on the google maps. Address and contacts of FLCHEMOPLAST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHEMOPLAST NV FLCHEMOPLAST NV: Fabienne | Nutile F | Oase Tuinatelier | Mestputteke ('t) | Ackerman BVBA

Other related companies as FLCHEMOPLAST NV: Fabienne | Nutile F | Oase Tuinatelier | Mestputteke ('t) | Ackerman BVBA

FLCHEMOPLAST NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHEMOPLAST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01367492675. Het bedrijf FLCHEMOPLAST NV bevindt zich op het adres: Europarkln. 2039 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 469,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Cleaning and maintenance products, industrial. Producten gemaakt in FLCHEMOPLAST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHEMOPLAST NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHEMOPLAST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHEMOPLAST NV, openstaande posities, locatie van FLCHEMOPLAST NV op de kaart.

FLCHEMOPLAST NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCHEMOPLAST NV, company assigned to the tax number BE01367492675. The company FLCHEMOPLAST NV is located at the address: Europarkln. 2039 3530 Houthalen-Helchteren - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 469,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Cleaning and maintenance products, industrial. Products created in FLCHEMOPLAST NV were not found.
The main activity of FLCHEMOPLAST NV is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHEMOPLAST NV is not available. You also can look at reviews of FLCHEMOPLAST NV, open positions, location of FLCHEMOPLAST NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHEMOPLAST NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHEMOPLAST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHEMOPLAST NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHEMOPLAST NV, employees, financial statistics.