MATCHROOM-SCHIJNPOORT

Contactgegevens MATCHROOM-SCHIJNPOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATCHROOM-SCHIJNPOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATCHROOM-SCHIJNPOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHIJNPOORTWEG 53; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32356868 32356868

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATCHROOM-SCHIJNPOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATCHROOM-SCHIJNPOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATCHROOM-SCHIJNPOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATCHROOM-SCHIJNPOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATCHROOM-SCHIJNPOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATCHROOM-SCHIJNPOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATCHROOM-SCHIJNPOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATCHROOM-SCHIJNPOORT
Products information MATCHROOM-SCHIJNPOORT

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker.. Type de Salle: Salles de Réception.

Product categorie (product category): Salles de billard and snooker. Salles de conférences and de réceptions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATCHROOM-SCHIJNPOORT
(Get full report from official database of BE for MATCHROOM-SCHIJNPOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATCHROOM-SCHIJNPOORT
Addition kinds of activities for MATCHROOM-SCHIJNPOORT

20840100. wijnen | Wines
27410302. Directories, nec: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Directories, nec: publishing only, not printed on site
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij MATCHROOM-SCHIJNPOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATCHROOM-SCHIJNPOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATCHROOM-SCHIJNPOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATCHROOM-SCHIJNPOORT. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • AFWASSER | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afwas met de hand Afwas met machine Keuken proper houden

  • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

Zoek naar antwoorden van MATCHROOM-SCHIJNPOORT in sociale netwerken
Look for responds of MATCHROOM-SCHIJNPOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATCHROOM-SCHIJNPOORT. Laat een reactie achter voor MATCHROOM-SCHIJNPOORT. MATCHROOM-SCHIJNPOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATCHROOM-SCHIJNPOORT. Leave a respond for MATCHROOM-SCHIJNPOORT. MATCHROOM-SCHIJNPOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATCHROOM-SCHIJNPOORT op de google maps. Adres en contacten MATCHROOM-SCHIJNPOORT
Location of MATCHROOM-SCHIJNPOORT on the google maps. Address and contacts of MATCHROOM-SCHIJNPOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come MATCHROOM-SCHIJNPOORT MATCHROOM-SCHIJNPOORT: Willems M | COIFFURE THOKE | V. LEVI | brasseur | KURT VANPOUCKE

Other related companies as MATCHROOM-SCHIJNPOORT: Willems M | COIFFURE THOKE | V. LEVI | brasseur | KURT VANPOUCKE

MATCHROOM-SCHIJNPOORT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MATCHROOM-SCHIJNPOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf MATCHROOM-SCHIJNPOORT bevindt zich op het adres: SCHIJNPOORTWEG 53; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de billard and snooker. Salles de conférences and de réceptions. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker.. Type de Salle: Salles de Réception..
De hoofdactiviteit van MATCHROOM-SCHIJNPOORT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATCHROOM-SCHIJNPOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATCHROOM-SCHIJNPOORT, openstaande posities, locatie van MATCHROOM-SCHIJNPOORT op de kaart.

MATCHROOM-SCHIJNPOORT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MATCHROOM-SCHIJNPOORT, company assigned to the tax number BE09213378906. The company MATCHROOM-SCHIJNPOORT is located at the address: SCHIJNPOORTWEG 53; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de billard and snooker. Salles de conférences and de réceptions. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker.. Type de Salle: Salles de Réception..
The main activity of MATCHROOM-SCHIJNPOORT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MATCHROOM-SCHIJNPOORT is not available. You also can look at reviews of MATCHROOM-SCHIJNPOORT, open positions, location of MATCHROOM-SCHIJNPOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATCHROOM-SCHIJNPOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATCHROOM-SCHIJNPOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATCHROOM-SCHIJNPOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATCHROOM-SCHIJNPOORT, employees, financial statistics.