JENNY MACORS

Contactgegevens JENNY MACORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JENNY MACORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JENNY MACORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELSHOVENSTRAAT 5; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11486418 (+32-11486418) 11486418 (+32-11486418)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JENNY MACORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JENNY MACORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JENNY MACORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JENNY MACORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JENNY MACORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JENNY MACORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JENNY MACORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JENNY MACORS
Products information JENNY MACORS

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard.

Product categorie (product category): Salles de billard and snooker. Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JENNY MACORS
(Get full report from official database of BE for JENNY MACORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JENNY MACORS
Addition kinds of activities for JENNY MACORS

267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
342100. Bestek | Cutlery
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
02790201. Volière | Aviary
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction

Werken bij JENNY MACORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JENNY MACORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JENNY MACORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JENNY MACORS. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van JENNY MACORS in sociale netwerken
Look for responds of JENNY MACORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JENNY MACORS. Laat een reactie achter voor JENNY MACORS. JENNY MACORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JENNY MACORS. Leave a respond for JENNY MACORS. JENNY MACORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JENNY MACORS op de google maps. Adres en contacten JENNY MACORS
Location of JENNY MACORS on the google maps. Address and contacts of JENNY MACORS

Andere gerelateerde bedrijven als come JENNY MACORS JENNY MACORS: VICTOR THEWISSEN SA | CARPETRIGHT | VAN MULDERS - MARTENS | ART-CASTING BVBA | EUROPEAN SNACKS

Other related companies as JENNY MACORS: VICTOR THEWISSEN SA | CARPETRIGHT | VAN MULDERS - MARTENS | ART-CASTING BVBA | EUROPEAN SNACKS

JENNY MACORS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JENNY MACORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf JENNY MACORS bevindt zich op het adres: HELSHOVENSTRAAT 5; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salles de billard and snooker. Cafés. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard..
De hoofdactiviteit van JENNY MACORS is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JENNY MACORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JENNY MACORS, openstaande posities, locatie van JENNY MACORS op de kaart.

JENNY MACORS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JENNY MACORS, company assigned to the tax number BE05428314208. The company JENNY MACORS is located at the address: HELSHOVENSTRAAT 5; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salles de billard and snooker. Cafés. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Snooker, Salle de Billard..
The main activity of JENNY MACORS is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JENNY MACORS is not available. You also can look at reviews of JENNY MACORS, open positions, location of JENNY MACORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JENNY MACORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JENNY MACORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JENNY MACORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JENNY MACORS, employees, financial statistics.