PLAY BALL SNOOKER CENTER

Contactgegevens PLAY BALL SNOOKER CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAY BALL SNOOKER CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAY BALL SNOOKER CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KURINGERSTEENWEG 332; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11254525 (+32-11254525) 11254525 (+32-11254525)

Fax (fax): +32 (55) 110-51-38 +32 (55) 110-51-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAY BALL SNOOKER CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAY BALL SNOOKER CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAY BALL SNOOKER CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAY BALL SNOOKER CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAY BALL SNOOKER CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAY BALL SNOOKER CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAY BALL SNOOKER CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAY BALL SNOOKER CENTER
Products information PLAY BALL SNOOKER CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08246307373
Ondernemingsnummer: 2436462402
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker.

Product categorie (product category): Salles de billard and snooker

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAY BALL SNOOKER CENTER
(Get full report from official database of BE for PLAY BALL SNOOKER CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAY BALL SNOOKER CENTER
Addition kinds of activities for PLAY BALL SNOOKER CENTER

286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
505102. Ijzer en staal (ferro) producten | Iron and steel (ferrous) products
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
37110401. Brooms, aangedreven (motorvoertuigen), assemblage van | Brooms, powered (motor vehicles), assembly of
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware

Werken bij PLAY BALL SNOOKER CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAY BALL SNOOKER CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAY BALL SNOOKER CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAY BALL SNOOKER CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • Financieel bediende (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als financieel bediende ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verleent assistentie bij de maandelijkse en kwartaalrapportering Je analyseert de balans en resultaatrekeningen aangeleverd door accounting Je maakt variantieanalyses op op basis van actuals, budgetten en forecasts Je beheert en verfijnt de kosten verdeelsleutels over de verschillende business units Je werkt mee aan een continue verbetering van de huidige processen en systemen Je zal worden ingeschakeld bij diverse ad-hoc finance projecten

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wortel (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • Flexi Job keuken (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ARTHE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

  • souschef (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: M&C

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant Sable 2 zijn wij op zoek naar een souschef om ons team te versterken. Je staat in voor de koude en warme kant in de keuken Je assisteert de chef-kok waar nodig Je zorgt mee voor een vlotte service

Zoek naar antwoorden van PLAY BALL SNOOKER CENTER in sociale netwerken
Look for responds of PLAY BALL SNOOKER CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAY BALL SNOOKER CENTER. Laat een reactie achter voor PLAY BALL SNOOKER CENTER. PLAY BALL SNOOKER CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAY BALL SNOOKER CENTER. Leave a respond for PLAY BALL SNOOKER CENTER. PLAY BALL SNOOKER CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAY BALL SNOOKER CENTER op de google maps. Adres en contacten PLAY BALL SNOOKER CENTER
Location of PLAY BALL SNOOKER CENTER on the google maps. Address and contacts of PLAY BALL SNOOKER CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAY BALL SNOOKER CENTER PLAY BALL SNOOKER CENTER: HELENA ADRIAENSEN | MILIEU EN LEVEN | Delta Atelier | Itterbeek & Zn | FEYS MARC

Other related companies as PLAY BALL SNOOKER CENTER: HELENA ADRIAENSEN | MILIEU EN LEVEN | Delta Atelier | Itterbeek & Zn | FEYS MARC

PLAY BALL SNOOKER CENTER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAY BALL SNOOKER CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08246307373. Het bedrijf PLAY BALL SNOOKER CENTER bevindt zich op het adres: KURINGERSTEENWEG 332; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Salles de billard and snooker. Lijst met producten zijn Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker..
De hoofdactiviteit van PLAY BALL SNOOKER CENTER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAY BALL SNOOKER CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAY BALL SNOOKER CENTER, openstaande posities, locatie van PLAY BALL SNOOKER CENTER op de kaart.

PLAY BALL SNOOKER CENTER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAY BALL SNOOKER CENTER, company assigned to the tax number BE08246307373. The company PLAY BALL SNOOKER CENTER is located at the address: KURINGERSTEENWEG 332; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Salles de billard and snooker. List of products are Type d'Etablissement: Salle de Billard, Salle de Snooker..
The main activity of PLAY BALL SNOOKER CENTER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAY BALL SNOOKER CENTER is not available. You also can look at reviews of PLAY BALL SNOOKER CENTER, open positions, location of PLAY BALL SNOOKER CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAY BALL SNOOKER CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAY BALL SNOOKER CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAY BALL SNOOKER CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAY BALL SNOOKER CENTER, employees, financial statistics.