Delta Atelier

Contactgegevens Delta Atelier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Atelier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Atelier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hertogenweg 4; 3080; Tervuren, België

Telefoon (phone): 02 767 82 79 (+32-02 767 82 79) 02 767 82 79 (+32-02 767 82 79)

Fax (fax): +32 (68) 340-44-90 +32 (68) 340-44-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Atelier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Atelier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Atelier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Atelier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Atelier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Atelier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Atelier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Atelier
Products information Delta Atelier

BTW identificatienummer (tax): BE07851348876
Ondernemingsnummer: 6842529296
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Delta Atelier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Mfg.& Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Atelier
(Get full report from official database of BE for Delta Atelier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Atelier
Addition kinds of activities for Delta Atelier

14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
28799904. Planthormonen | Plant hormones
32720313. Douche receptoren, beton | Shower receptors, concrete
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
95110103. Milieukwaliteit en controlebureau, overheid | Environmental quality and control agency, government

Werken bij Delta Atelier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Atelier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Atelier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Atelier. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Machine operator (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan overweg met de computer en wil je als machine operator aan de slag? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een operator die zal instaan voor het bedienen van een machine voor het bewerken van veiligheidsglas. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een vooruitstrevend bedrijf in Bornem. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de lijn, het bewerken van glas en het klaarzetten voor verzending. Aangezien de job toch wat fysiek belastend werk met zich meebrengt, zijn we op zoek naar iemand die graag de handen uit de mouwen steekt! Heb je al wat ervaring met de computer, dan is dit zeker een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • R&D Engineer (metallurgie) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als R&D Engineer ben je werkzaam in het R&D labo waar nieuwe productsamenstellingen en/of processen worden uitgezocht. Meer specifiek: Je onderzoekt of klantvragen, die via sales binnenkomen, haalbaar zijn om te produceren. Je bent verantwoordelijk voor de gehele concept- en testfase. Dit houdt in het ontwerpen van laboproeven, het opzetten van proefopstellingen en vervolgens het uitvoeren van testen conform de vraag van de klant. Je analyseert de data die je hebt verkregen en stelt een gedetailleerd rapport op. Het uiteindelijke doel is dat je tot een oplossing komt voor de vraag van de klant. Bij specifieke vragen, ga je op zoek naar nieuwe productiemethodes in de markt, die je vervolgens kleinschalig in labo-omgeving gaat testen. Je werkt nauw samen met de Verantwoordelijke voor Veiligheid en de Milieucoördinator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een toonaangevende firma inzake de productie van specifieke metallurgische producten. Ze zijn een unieke speler in de wereld en als specialist in hun vakgebied, leveren ze producten van topkwaliteit die verwerkt worden in diverse toepassingen. Voor de uitbreiding van hun R&D team kijken wij uit naar een "R&D Engineer (metallurgie)":

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van Delta Atelier in sociale netwerken
Look for responds of Delta Atelier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Atelier. Laat een reactie achter voor Delta Atelier. Delta Atelier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Atelier. Leave a respond for Delta Atelier. Delta Atelier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Atelier op de google maps. Adres en contacten Delta Atelier
Location of Delta Atelier on the google maps. Address and contacts of Delta Atelier

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Atelier Delta Atelier: Annie | JANSSENS | DUCOFFRE | Ghys L | Vanden Berghe G茅o NV

Other related companies as Delta Atelier: Annie | JANSSENS | DUCOFFRE | Ghys L | Vanden Berghe G茅o NV

Delta Atelier is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Atelier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07851348876. Het bedrijf Delta Atelier bevindt zich op het adres: Hertogenweg 4; 3080; Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Producten gemaakt in Delta Atelier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delta Atelier is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Atelier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Atelier, openstaande posities, locatie van Delta Atelier op de kaart.

Delta Atelier is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delta Atelier, company assigned to the tax number BE07851348876. The company Delta Atelier is located at the address: Hertogenweg 4; 3080; Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Imitation jewelry - Mfg.& Whol.. Products created in Delta Atelier were not found.
The main activity of Delta Atelier is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Atelier is not available. You also can look at reviews of Delta Atelier, open positions, location of Delta Atelier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Atelier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Atelier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Atelier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Atelier, employees, financial statistics.