FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA
Private companiesWater Transportation • FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA

Contactgegevens FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijksweg 11 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-99-30-62 32-38-99-30-62

Fax (fax): 32-38-89-26-22 32-38-89-26-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA
Products information FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02038482666
Ondernemingsnummer: 6711791992
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pharmaceuticals - basic and auxiliary products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA
(Get full report from official database of BE for FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA
Addition kinds of activities for FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA

20519903. Bakkerij: groothandel of groothandel / detailhandel | Bakery: wholesale or wholesale/retail combined
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
35590201. Boot maken en repareren van machines | Boot making and repairing machinery
39650204. Rechte pennen: staal of messing | Straight pins: steel or brass
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
51449904. Pluimvee: levend, gekleed of bevroren (niet verpakt) | Poultry: live, dressed or frozen (unpackaged)
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

    Regio: LANKLAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. Laat een reactie achter voor FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. Leave a respond for FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA. FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA op de google maps. Adres en contacten FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA
Location of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA on the google maps. Address and contacts of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: REMOST | C.M.C. | AUTHENTIEK | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | W.V.T. INDUSTRIES

Other related companies as FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA: REMOST | C.M.C. | AUTHENTIEK | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | W.V.T. INDUSTRIES

FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02038482666. Het bedrijf FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA bevindt zich op het adres: Rijksweg 11 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Producten gemaakt in FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, openstaande posities, locatie van FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA op de kaart.

FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, company assigned to the tax number BE02038482666. The company FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is located at the address: Rijksweg 11 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pharmaceuticals - basic and auxiliary products. Products created in FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA were not found.
The main activity of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA is not available. You also can look at reviews of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, open positions, location of FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCAPSUGEL BELGIUM BVBA, employees, financial statistics.