MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV

Contactgegevens MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dok-Noord 3; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 54 27 (+32-09 225 54 27) 09 225 54 27 (+32-09 225 54 27)

Fax (fax): 09 224 36 11 (+32-09 224 36 11) 09 224 36 11 (+32-09 224 36 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV
Products information MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV

BTW identificatienummer (tax): BE05943023681
Ondernemingsnummer: 2257934570
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Fireproof & armoured doors; Display cabinets

Product categorie (product category): Safety glass

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV
(Get full report from official database of BE for MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV
Addition kinds of activities for MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
3873. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
73749904. Keypunch service | Keypunch service

Werken bij MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Allround Technieker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Rotselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

  • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: GERARDUSHOEVE

    Type: Vaste Job

    In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV in sociale netwerken
Look for responds of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. Laat een reactie achter voor MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. Leave a respond for MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV. MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV op de google maps. Adres en contacten MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV
Location of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV on the google maps. Address and contacts of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: Van Tendeloo Gustaf BVBA | PRةMAMAN | Doucet P | Paque D | E. HENDRICKX

Other related companies as MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV: Van Tendeloo Gustaf BVBA | PRةMAMAN | Doucet P | Paque D | E. HENDRICKX

MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05943023681. Het bedrijf MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV bevindt zich op het adres: Dok-Noord 3; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 865,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Safety glass. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Display cabinets.
De hoofdactiviteit van MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, openstaande posities, locatie van MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, company assigned to the tax number BE05943023681. The company MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is located at the address: Dok-Noord 3; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 865,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Safety glass. List of products are Fireproof & armoured doors; Display cabinets.
The main activity of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV is not available. You also can look at reviews of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, open positions, location of MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEYVAERT GLASS ENGINEERING NV, employees, financial statistics.