STABYL CONFECTIE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • STABYL CONFECTIE
Private companiesReal Estate • STABYL CONFECTIE

Contactgegevens STABYL CONFECTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STABYL CONFECTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STABYL CONFECTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laarnebaan 105; 9070; Destelbergen (Heusden), België

Telefoon (phone): 09 210 75 75 (+32-09 210 75 75) 09 210 75 75 (+32-09 210 75 75)

Fax (fax): 09 232 33 65 (+32-09 232 33 65) 09 232 33 65 (+32-09 232 33 65)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STABYL CONFECTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STABYL CONFECTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STABYL CONFECTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STABYL CONFECTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STABYL CONFECTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STABYL CONFECTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STABYL CONFECTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STABYL CONFECTIE
Products information STABYL CONFECTIE

BTW identificatienummer (tax): BE04925964355
Ondernemingsnummer: 3245880126
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Clothing (Industrial) - Mfg. & sales

Product categorie (product category): Safety equipment - Individual and collective

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STABYL CONFECTIE
(Get full report from official database of BE for STABYL CONFECTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STABYL CONFECTIE
Addition kinds of activities for STABYL CONFECTIE

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
104100. Gouden ertsen | Gold ores
507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
51910302. Graszaad | Grass seed
51919904. Bodem, potten en planten | Soil, potting and planting

Werken bij STABYL CONFECTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STABYL CONFECTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STABYL CONFECTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STABYL CONFECTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zelfstandig bankagent Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van STABYL CONFECTIE in sociale netwerken
Look for responds of STABYL CONFECTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STABYL CONFECTIE. Laat een reactie achter voor STABYL CONFECTIE. STABYL CONFECTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STABYL CONFECTIE. Leave a respond for STABYL CONFECTIE. STABYL CONFECTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STABYL CONFECTIE op de google maps. Adres en contacten STABYL CONFECTIE
Location of STABYL CONFECTIE on the google maps. Address and contacts of STABYL CONFECTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come STABYL CONFECTIE STABYL CONFECTIE: CLABOT | DE FRUITHAL | MUTUALIT? CHR?TIENNE | DOCKX | VAN GORP

Other related companies as STABYL CONFECTIE: CLABOT | DE FRUITHAL | MUTUALIT? CHR?TIENNE | DOCKX | VAN GORP

STABYL CONFECTIE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STABYL CONFECTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04925964355. Het bedrijf STABYL CONFECTIE bevindt zich op het adres: Laarnebaan 105; 9070; Destelbergen (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Safety equipment - Individual and collective. Lijst met producten zijn Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
De hoofdactiviteit van STABYL CONFECTIE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STABYL CONFECTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STABYL CONFECTIE, openstaande posities, locatie van STABYL CONFECTIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STABYL CONFECTIE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is STABYL CONFECTIE, company assigned to the tax number BE04925964355. The company STABYL CONFECTIE is located at the address: Laarnebaan 105; 9070; Destelbergen (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Safety equipment - Individual and collective. List of products are Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
The main activity of STABYL CONFECTIE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STABYL CONFECTIE is not available. You also can look at reviews of STABYL CONFECTIE, open positions, location of STABYL CONFECTIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STABYL CONFECTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STABYL CONFECTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STABYL CONFECTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STABYL CONFECTIE, employees, financial statistics.