Pauly Andrianne SPRL

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Pauly Andrianne SPRL
Private companiesPrimary Metal Industries • Pauly Andrianne SPRL

Contactgegevens Pauly Andrianne SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pauly Andrianne SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pauly Andrianne SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Biolley 17; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 087 31 28 37 (+32-087 31 28 37) 087 31 28 37 (+32-087 31 28 37)

Fax (fax): 087 33 90 55 (+32-087 33 90 55) 087 33 90 55 (+32-087 33 90 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pauly Andrianne SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pauly Andrianne SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pauly Andrianne SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pauly Andrianne SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pauly Andrianne SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pauly Andrianne SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pauly Andrianne SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pauly Andrianne SPRL
Products information Pauly Andrianne SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06676635742
Ondernemingsnummer: 2454315185
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Electric generators; Lawn mowers; Engines - Gasoline; Furniture - Garden; Greenhouses; Pet shops - Retail; Garden & horticultural machines; Motor saws; Garden centres

Product categorie (product category): Safety equipment - Individual and collective

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pauly Andrianne SPRL
(Get full report from official database of BE for Pauly Andrianne SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pauly Andrianne SPRL
Addition kinds of activities for Pauly Andrianne SPRL

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
333902. Edele metalen | Precious metals
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
22410205. Garen, elastisch: stof bedekt | Yarns, elastic: fabric covered
32290802. Glaswerk, kunst of decoratief | Glassware, art or decorative
36480107. Lantaarns: elektrisch, gas, carbide, kerosine of benzine | Lanterns: electric, gas, carbide, kerosene, or gasoline
36990109. Partikel versnellers, hoogspanning | Particle accelerators, high voltage
50130100. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
50430202. Fotocamera's, projectoren, apparatuur en benodigdheden | Photographic cameras, projectors, equipment and supplies
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij Pauly Andrianne SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pauly Andrianne SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pauly Andrianne SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pauly Andrianne SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • MONTEUR STAALCONSTRUCTIES (OLSENE)

    Regio: OLSENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staalconstructies sta je in voor: de montage van staalconstructies prefabmuren dakbedekking enz... het werken met een hoogtewerker

  • Goedbetaalde procesoperator in een groeiend veevoederbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend veevoederbedrijf zijn we op zoek naar een menger, met andere woorden een procesoperator. Wat zijn je taken? 1. Inname verzorgen van grondstoffen 2. Bediening van de menginstallatie 3. Bediening van de persinstallatie 4. Bediening van bulkbelading 5. Beheer installatie en ook - Assistentie verlenen mengmeester - Aanvullen stocks van uit magazijn + opvullen microdoseercellen - Laden en lossen van vrachten met heftruck en/of verreiker - Reiniging + vervangen kleine onderdelen installatie - Bediening afzakposten en graandroger - Reinigen van fabrieksruimten - Lossen van schepen Alles wordt aangeleerd maar je moet de motivatie en capaciteiten hebben om alles aan te leren. Je werkt in 2 ploegen. Je krijgt een heel interessant loon, met kans op verhoging na het opdoen van de nodige ervaring.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Pauly Andrianne SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Pauly Andrianne SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pauly Andrianne SPRL. Laat een reactie achter voor Pauly Andrianne SPRL. Pauly Andrianne SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pauly Andrianne SPRL. Leave a respond for Pauly Andrianne SPRL. Pauly Andrianne SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pauly Andrianne SPRL op de google maps. Adres en contacten Pauly Andrianne SPRL
Location of Pauly Andrianne SPRL on the google maps. Address and contacts of Pauly Andrianne SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Pauly Andrianne SPRL Pauly Andrianne SPRL: JACOBS H | PLASTIC MOUSSE DECOR | LA FERME DE LA TOUR | MUSEUM V. GERECHTSVOORWERPEN | ANDRE MARTENS

Other related companies as Pauly Andrianne SPRL: JACOBS H | PLASTIC MOUSSE DECOR | LA FERME DE LA TOUR | MUSEUM V. GERECHTSVOORWERPEN | ANDRE MARTENS

Pauly Andrianne SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pauly Andrianne SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06676635742. Het bedrijf Pauly Andrianne SPRL bevindt zich op het adres: Rue Biolley 17; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Safety equipment - Individual and collective. Lijst met producten zijn Electric generators; Lawn mowers; Engines - Gasoline; Furniture - Garden; Greenhouses; Pet shops - Retail; Garden & horticultural machines; Motor saws; Garden centres.
De hoofdactiviteit van Pauly Andrianne SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pauly Andrianne SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pauly Andrianne SPRL, openstaande posities, locatie van Pauly Andrianne SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pauly Andrianne SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pauly Andrianne SPRL, company assigned to the tax number BE06676635742. The company Pauly Andrianne SPRL is located at the address: Rue Biolley 17; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Safety equipment - Individual and collective. List of products are Electric generators; Lawn mowers; Engines - Gasoline; Furniture - Garden; Greenhouses; Pet shops - Retail; Garden & horticultural machines; Motor saws; Garden centres.
The main activity of Pauly Andrianne SPRL is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Pauly Andrianne SPRL is not available. You also can look at reviews of Pauly Andrianne SPRL, open positions, location of Pauly Andrianne SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pauly Andrianne SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pauly Andrianne SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pauly Andrianne SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pauly Andrianne SPRL, employees, financial statistics.