FLBOREALIS POLYMERS NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FLBOREALIS POLYMERS NV
Private companiesOil and Gas Extraction • FLBOREALIS POLYMERS NV

Contactgegevens FLBOREALIS POLYMERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOREALIS POLYMERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOREALIS POLYMERS NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Industrieweg 148 3583 Beringen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-45-90-11 32-11-45-90-11

Fax (fax): 32-11-45-92-76 32-11-45-92-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOREALIS POLYMERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOREALIS POLYMERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOREALIS POLYMERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOREALIS POLYMERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOREALIS POLYMERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOREALIS POLYMERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOREALIS POLYMERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOREALIS POLYMERS NV
Products information FLBOREALIS POLYMERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE08921417236
Ondernemingsnummer: 5231933593
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLBOREALIS POLYMERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Granules for plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOREALIS POLYMERS NV
(Get full report from official database of BE for FLBOREALIS POLYMERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOREALIS POLYMERS NV
Addition kinds of activities for FLBOREALIS POLYMERS NV

861103. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations
02140100. Geiten | Goats
24260203. Spoelblokken en blanks, hout | Bobbin blocks and blanks, wood
24290102. Rubriek, vat (coöperatievoorraad): gesaagd of gesplitst | Heading, barrel (cooperage stock): sawed or split
24990812. Gereedschapshandgrepen, hout | Tool handles, wood
27520600. Poster- en decalprint, lithografisch | Poster and decal printing, lithographic
28210403. Koolteerharsen | Coal tar resins
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
50919907. Goggles, sport | Goggles, sports
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij FLBOREALIS POLYMERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOREALIS POLYMERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOREALIS POLYMERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOREALIS POLYMERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • VERPAKKER TEXTIELSECTOR WEEKEND (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf in de regio zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een verpakker. Volgende taken behoren tot je takenpakket: producten verpakken: verschillende maten, dozen, aantal stuks/doos Kwaliteitscontrole is alles netjes zijn er geen fouten Is het formaat correct Zijn de labels correct Dozen stapelen op de paletten volgens de juiste instructies Lezen + begrijpen van de productiebon

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • CNC machine insteller (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen van metaalverwerkingmachines zoals: Plooiautomaat Lasautomaat Richtmachine ... Je staat in voor de optimale inzetbaarheid van de machines: Je analyseert knelpunten, stelt verbeterpunten voor en en zorgt voor de uitvoering. Je werkt in overleg met de afdelingverantwoordelijke

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van FLBOREALIS POLYMERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBOREALIS POLYMERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOREALIS POLYMERS NV. Laat een reactie achter voor FLBOREALIS POLYMERS NV. FLBOREALIS POLYMERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOREALIS POLYMERS NV. Leave a respond for FLBOREALIS POLYMERS NV. FLBOREALIS POLYMERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOREALIS POLYMERS NV op de google maps. Adres en contacten FLBOREALIS POLYMERS NV
Location of FLBOREALIS POLYMERS NV on the google maps. Address and contacts of FLBOREALIS POLYMERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOREALIS POLYMERS NV FLBOREALIS POLYMERS NV: All-Systems BVBA | BAUWENS | ETS DETRY HONORE SPRL | Cheret F | WIN S.A.

Other related companies as FLBOREALIS POLYMERS NV: All-Systems BVBA | BAUWENS | ETS DETRY HONORE SPRL | Cheret F | WIN S.A.

FLBOREALIS POLYMERS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOREALIS POLYMERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921417236. Het bedrijf FLBOREALIS POLYMERS NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 148 3583 Beringen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Granules for plastics. Producten gemaakt in FLBOREALIS POLYMERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOREALIS POLYMERS NV is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOREALIS POLYMERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOREALIS POLYMERS NV, openstaande posities, locatie van FLBOREALIS POLYMERS NV op de kaart.

FLBOREALIS POLYMERS NV is a company, that was registered 2004 in Beringen region, Belgium. Full name of company is FLBOREALIS POLYMERS NV, company assigned to the tax number BE08921417236. The company FLBOREALIS POLYMERS NV is located at the address: Industrieweg 148 3583 Beringen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Granules for plastics. Products created in FLBOREALIS POLYMERS NV were not found.
The main activity of FLBOREALIS POLYMERS NV is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOREALIS POLYMERS NV is not available. You also can look at reviews of FLBOREALIS POLYMERS NV, open positions, location of FLBOREALIS POLYMERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOREALIS POLYMERS NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOREALIS POLYMERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOREALIS POLYMERS NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOREALIS POLYMERS NV, employees, financial statistics.