FLBOCA-PAINT NV

Contactgegevens FLBOCA-PAINT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBOCA-PAINT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBOCA-PAINT NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Godshuisln. 13 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-24-88-88 32-51-24-88-88

Fax (fax): 32-51-24-11-08 32-51-24-11-08

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBOCA-PAINT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBOCA-PAINT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBOCA-PAINT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBOCA-PAINT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBOCA-PAINT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBOCA-PAINT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBOCA-PAINT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBOCA-PAINT NV
Products information FLBOCA-PAINT NV

BTW identificatienummer (tax): BE01662200927
Ondernemingsnummer: 2597961425
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLBOCA-PAINT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paints and varnishes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBOCA-PAINT NV
(Get full report from official database of BE for FLBOCA-PAINT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBOCA-PAINT NV
Addition kinds of activities for FLBOCA-PAINT NV

738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
35690403. Gasafscheiders (machines) | Gas separators (machinery)
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
38250237. Tijdcode generatoren | Time code generators
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
50239900. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec

Werken bij FLBOCA-PAINT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBOCA-PAINT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBOCA-PAINT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBOCA-PAINT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Poetshulp Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • HR Business Partner (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Intys HR

    Type: Werfreserve

    experience in a non-HR environment, followed by minimum 3 years a solid generalistic HR experience in: Recruitment & Selection, Social Legislation,Performance Management,Payroll,Training & Development,Talent Management. And preferably also in: Function Classification,Competency Management,Assessments,Labour Relations

Zoek naar antwoorden van FLBOCA-PAINT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBOCA-PAINT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBOCA-PAINT NV. Laat een reactie achter voor FLBOCA-PAINT NV. FLBOCA-PAINT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBOCA-PAINT NV. Leave a respond for FLBOCA-PAINT NV. FLBOCA-PAINT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBOCA-PAINT NV op de google maps. Adres en contacten FLBOCA-PAINT NV
Location of FLBOCA-PAINT NV on the google maps. Address and contacts of FLBOCA-PAINT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBOCA-PAINT NV FLBOCA-PAINT NV: Tirolo F | PIERRE SKOWRONSKI SPRL | ETS JOOS | COGEAC | Kloksken (In het)

Other related companies as FLBOCA-PAINT NV: Tirolo F | PIERRE SKOWRONSKI SPRL | ETS JOOS | COGEAC | Kloksken (In het)

FLBOCA-PAINT NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBOCA-PAINT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01662200927. Het bedrijf FLBOCA-PAINT NV bevindt zich op het adres: Godshuisln. 13 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paints and varnishes. Producten gemaakt in FLBOCA-PAINT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBOCA-PAINT NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBOCA-PAINT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBOCA-PAINT NV, openstaande posities, locatie van FLBOCA-PAINT NV op de kaart.

FLBOCA-PAINT NV is a company, that was registered 2018 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLBOCA-PAINT NV, company assigned to the tax number BE01662200927. The company FLBOCA-PAINT NV is located at the address: Godshuisln. 13 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paints and varnishes. Products created in FLBOCA-PAINT NV were not found.
The main activity of FLBOCA-PAINT NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBOCA-PAINT NV is not available. You also can look at reviews of FLBOCA-PAINT NV, open positions, location of FLBOCA-PAINT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBOCA-PAINT NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBOCA-PAINT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBOCA-PAINT NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBOCA-PAINT NV, employees, financial statistics.