ALVERIN-BRANCARD

Particuliere bedrijvenBosbouw • ALVERIN-BRANCARD
Private companiesForestry • ALVERIN-BRANCARD

Contactgegevens ALVERIN-BRANCARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALVERIN-BRANCARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALVERIN-BRANCARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk De Raetlaan 55; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 01 14 (+32-051 30 01 14) 051 30 01 14 (+32-051 30 01 14)

Fax (fax): +32 (61) 528-94-47 +32 (61) 528-94-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALVERIN-BRANCARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALVERIN-BRANCARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALVERIN-BRANCARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALVERIN-BRANCARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALVERIN-BRANCARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALVERIN-BRANCARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALVERIN-BRANCARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALVERIN-BRANCARD
Products information ALVERIN-BRANCARD

BTW identificatienummer (tax): BE02625701904
Ondernemingsnummer: 5130310058
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ALVERIN-BRANCARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Safety equipment - Individual and collective

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALVERIN-BRANCARD
(Get full report from official database of BE for ALVERIN-BRANCARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALVERIN-BRANCARD
Addition kinds of activities for ALVERIN-BRANCARD

628901. Beschermende commissies | Protective committees
734900. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
31110000. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes
59639901. colporteurs | Canvassers

Werken bij ALVERIN-BRANCARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALVERIN-BRANCARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALVERIN-BRANCARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALVERIN-BRANCARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EVERBERG (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Everberg en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Everberg, Erps-Kwerps, Meerbeek, Vossem en Tervuren.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Student productie - oproepbasis (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: VIO Turnhout

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Arendonk is op zoek studenten die willen helpen in de productie na de schooluren of als ze een vrije dag hebben. Je zal vooral moeten helpen met het overstapelen van eieren. Eventueel ook met het industrieel reinigen van de productieruimte. Heb jij een paar dagen in de week vrij of wil je na de schooluren nog iets bijverdienen? Solliciteer dan snel of spring binnen met je CV.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

Zoek naar antwoorden van ALVERIN-BRANCARD in sociale netwerken
Look for responds of ALVERIN-BRANCARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALVERIN-BRANCARD. Laat een reactie achter voor ALVERIN-BRANCARD. ALVERIN-BRANCARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALVERIN-BRANCARD. Leave a respond for ALVERIN-BRANCARD. ALVERIN-BRANCARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALVERIN-BRANCARD op de google maps. Adres en contacten ALVERIN-BRANCARD
Location of ALVERIN-BRANCARD on the google maps. Address and contacts of ALVERIN-BRANCARD

Andere gerelateerde bedrijven als come ALVERIN-BRANCARD ALVERIN-BRANCARD: OPEN NV | JOZEF DE ROECK | VRIJE BASISSCHOOL | CARROSSERIE NAZE | MEUBLES ROB?S

Other related companies as ALVERIN-BRANCARD: OPEN NV | JOZEF DE ROECK | VRIJE BASISSCHOOL | CARROSSERIE NAZE | MEUBLES ROB?S

ALVERIN-BRANCARD is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALVERIN-BRANCARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625701904. Het bedrijf ALVERIN-BRANCARD bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetlaan 55; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Safety equipment - Individual and collective. Producten gemaakt in ALVERIN-BRANCARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALVERIN-BRANCARD is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALVERIN-BRANCARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALVERIN-BRANCARD, openstaande posities, locatie van ALVERIN-BRANCARD op de kaart.

ALVERIN-BRANCARD is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALVERIN-BRANCARD, company assigned to the tax number BE02625701904. The company ALVERIN-BRANCARD is located at the address: Lodewijk De Raetlaan 55; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Safety equipment - Individual and collective. Products created in ALVERIN-BRANCARD were not found.
The main activity of ALVERIN-BRANCARD is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALVERIN-BRANCARD is not available. You also can look at reviews of ALVERIN-BRANCARD, open positions, location of ALVERIN-BRANCARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALVERIN-BRANCARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALVERIN-BRANCARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALVERIN-BRANCARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALVERIN-BRANCARD, employees, financial statistics.