Teken- en Ontwerpstudio TP bvba

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Teken- en Ontwerpstudio TP bvba
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Teken- en Ontwerpstudio TP bvba

Contactgegevens Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Teken- en Ontwerpstudio TP bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stratem 41; 9880; Aalter, België

Telefoon (phone): 09 375 26 48 (+32-09 375 26 48) 09 375 26 48 (+32-09 375 26 48)

Fax (fax): +32 (69) 968-67-85 +32 (69) 968-67-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Teken- en Ontwerpstudio TP bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Teken- en Ontwerpstudio TP bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Teken- en Ontwerpstudio TP bvba
Products information Teken- en Ontwerpstudio TP bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08861267089
Ondernemingsnummer: 7523956298
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Drawing offices

Product categorie (product category): Safety coordinators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Teken- en Ontwerpstudio TP bvba
(Get full report from official database of BE for Teken- en Ontwerpstudio TP bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Teken- en Ontwerpstudio TP bvba
Addition kinds of activities for Teken- en Ontwerpstudio TP bvba

2095. Geroosterde koffie | Roasted coffee
632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
20910316. Vissen: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fish: packaged in cans, jars, etc.
25210201. Boekenkasten, kantoor: hout | Bookcases, office: wood
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
73891007. Telefoonoproepdienst | Telephone solicitation service

Werken bij Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

  • Zaalhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen; drank en eten serveren; menu's uitdelen, borden afruimen.

Zoek naar antwoorden van Teken- en Ontwerpstudio TP bvba in sociale netwerken
Look for responds of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Laat een reactie achter voor Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Teken- en Ontwerpstudio TP bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Leave a respond for Teken- en Ontwerpstudio TP bvba. Teken- en Ontwerpstudio TP bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Teken- en Ontwerpstudio TP bvba op de google maps. Adres en contacten Teken- en Ontwerpstudio TP bvba
Location of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba on the google maps. Address and contacts of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Teken- en Ontwerpstudio TP bvba Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: GEERT BOETEN | KATHY VAN FLETEREN | ALBERTS' DRUKKERIJ | Adant & Fils SPRL | QUICK

Other related companies as Teken- en Ontwerpstudio TP bvba: GEERT BOETEN | KATHY VAN FLETEREN | ALBERTS' DRUKKERIJ | Adant & Fils SPRL | QUICK

Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08861267089. Het bedrijf Teken- en Ontwerpstudio TP bvba bevindt zich op het adres: Stratem 41; 9880; Aalter. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 468,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Safety coordinators. Lijst met producten zijn Drawing offices.
De hoofdactiviteit van Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, openstaande posities, locatie van Teken- en Ontwerpstudio TP bvba op de kaart.

Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, company assigned to the tax number BE08861267089. The company Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is located at the address: Stratem 41; 9880; Aalter. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 468,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Safety coordinators. List of products are Drawing offices.
The main activity of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba is not available. You also can look at reviews of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, open positions, location of Teken- en Ontwerpstudio TP bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Teken- en Ontwerpstudio TP bvba, employees, financial statistics.