EXPERT-PROJECTS CV

Contactgegevens EXPERT-PROJECTS CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXPERT-PROJECTS CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXPERT-PROJECTS CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burggravenlaan 32; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 220 79 79 (+32-09 220 79 79) 09 220 79 79 (+32-09 220 79 79)

Fax (fax): 09 220 72 00 (+32-09 220 72 00) 09 220 72 00 (+32-09 220 72 00)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXPERT-PROJECTS CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXPERT-PROJECTS CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXPERT-PROJECTS CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXPERT-PROJECTS CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXPERT-PROJECTS CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXPERT-PROJECTS CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXPERT-PROJECTS CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXPERT-PROJECTS CV
Products information EXPERT-PROJECTS CV

BTW identificatienummer (tax): BE06737609863
Ondernemingsnummer: 4815826416
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Surveyors & valuers - General; Surveyors - Building

Product categorie (product category): Safety coordinators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXPERT-PROJECTS CV
(Get full report from official database of BE for EXPERT-PROJECTS CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXPERT-PROJECTS CV
Addition kinds of activities for EXPERT-PROJECTS CV

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
34419901. Bouwcomponenten, bouwstaal | Building components, structural steel
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
50440203. Duplicatiemachines | Duplicating machines
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
76990905. Golfclub en apparatuur reparatie | Golf club and equipment repair

Werken bij EXPERT-PROJECTS CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXPERT-PROJECTS CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXPERT-PROJECTS CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXPERT-PROJECTS CV. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Meestergast lassen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als meestergast ben jij een zeer belangrijke spil in ons team van zo’n 60 tal eigen ervaren fotolassers en pijpfitters! zij (en jij) werken in flexibele ploegen, zodat dringende vragen of de werken op verschillende plaatsen steeds snel kunnen ingevuld worden. Door deze wisselende ploegen zoeken wij iemand met echte people skills, die deze flexibiliteit en variatie als een troef ziet, en die houdt van werken op verschillende locaties. Hiervoor is er uiteraard als enige ervaring vereist. Binnen ons team is er aandacht voor kwaliteit, gezondheid, milieu en arbeidsomstandigheden. Zijn dit waarden die ook jij wenst uit te dragen? Wat betekend deze job concreet: Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega’s. Je rapporteert de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van EXPERT-PROJECTS CV in sociale netwerken
Look for responds of EXPERT-PROJECTS CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXPERT-PROJECTS CV. Laat een reactie achter voor EXPERT-PROJECTS CV. EXPERT-PROJECTS CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXPERT-PROJECTS CV. Leave a respond for EXPERT-PROJECTS CV. EXPERT-PROJECTS CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXPERT-PROJECTS CV op de google maps. Adres en contacten EXPERT-PROJECTS CV
Location of EXPERT-PROJECTS CV on the google maps. Address and contacts of EXPERT-PROJECTS CV

Andere gerelateerde bedrijven als come EXPERT-PROJECTS CV EXPERT-PROJECTS CV: INTERCOMMUNALE IBOGEM CVBA | CORPS DE POMPIERS | Nachtergaele BVBA | LUC DECUYPERE | Carr茅 P

Other related companies as EXPERT-PROJECTS CV: INTERCOMMUNALE IBOGEM CVBA | CORPS DE POMPIERS | Nachtergaele BVBA | LUC DECUYPERE | Carr茅 P

EXPERT-PROJECTS CV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXPERT-PROJECTS CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06737609863. Het bedrijf EXPERT-PROJECTS CV bevindt zich op het adres: Burggravenlaan 32; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Safety coordinators. Lijst met producten zijn Surveyors & valuers - General; Surveyors - Building.
De hoofdactiviteit van EXPERT-PROJECTS CV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXPERT-PROJECTS CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXPERT-PROJECTS CV, openstaande posities, locatie van EXPERT-PROJECTS CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXPERT-PROJECTS CV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXPERT-PROJECTS CV, company assigned to the tax number BE06737609863. The company EXPERT-PROJECTS CV is located at the address: Burggravenlaan 32; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Safety coordinators. List of products are Surveyors & valuers - General; Surveyors - Building.
The main activity of EXPERT-PROJECTS CV is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EXPERT-PROJECTS CV is not available. You also can look at reviews of EXPERT-PROJECTS CV, open positions, location of EXPERT-PROJECTS CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXPERT-PROJECTS CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXPERT-PROJECTS CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXPERT-PROJECTS CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXPERT-PROJECTS CV, employees, financial statistics.