GRIMBERGEN SECURITY NV

Contactgegevens GRIMBERGEN SECURITY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRIMBERGEN SECURITY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRIMBERGEN SECURITY NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grimbergsesteenweg 194; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 14 04 (+32-02 267 14 04) 02 267 14 04 (+32-02 267 14 04)

Fax (fax): 02 267 65 82 (+32-02 267 65 82) 02 267 65 82 (+32-02 267 65 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRIMBERGEN SECURITY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRIMBERGEN SECURITY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRIMBERGEN SECURITY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRIMBERGEN SECURITY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRIMBERGEN SECURITY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRIMBERGEN SECURITY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRIMBERGEN SECURITY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRIMBERGEN SECURITY NV
Products information GRIMBERGEN SECURITY NV

BTW identificatienummer (tax): BE09015075683
Ondernemingsnummer: 6183624267
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Fireproof & armoured doors; Locks & keys

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRIMBERGEN SECURITY NV
(Get full report from official database of BE for GRIMBERGEN SECURITY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRIMBERGEN SECURITY NV
Addition kinds of activities for GRIMBERGEN SECURITY NV

5137. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
35780103. Kassa's | Cash registers
51360103. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services

Werken bij GRIMBERGEN SECURITY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRIMBERGEN SECURITY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRIMBERGEN SECURITY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRIMBERGEN SECURITY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Zaalmedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: BOTAN eethuis & brasserie

    Type: Flexijob

    Bestellingen opnemen, klanten ontvangen, kassa doen, toogwerk,....

Zoek naar antwoorden van GRIMBERGEN SECURITY NV in sociale netwerken
Look for responds of GRIMBERGEN SECURITY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRIMBERGEN SECURITY NV. Laat een reactie achter voor GRIMBERGEN SECURITY NV. GRIMBERGEN SECURITY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRIMBERGEN SECURITY NV. Leave a respond for GRIMBERGEN SECURITY NV. GRIMBERGEN SECURITY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRIMBERGEN SECURITY NV op de google maps. Adres en contacten GRIMBERGEN SECURITY NV
Location of GRIMBERGEN SECURITY NV on the google maps. Address and contacts of GRIMBERGEN SECURITY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GRIMBERGEN SECURITY NV GRIMBERGEN SECURITY NV: SORIA LEAL SPRL | Assistance Systems SA | WOUTERSHOF-DE WELP | AGATINO VIRZI | Palmans BVBA

Other related companies as GRIMBERGEN SECURITY NV: SORIA LEAL SPRL | Assistance Systems SA | WOUTERSHOF-DE WELP | AGATINO VIRZI | Palmans BVBA

GRIMBERGEN SECURITY NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRIMBERGEN SECURITY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015075683. Het bedrijf GRIMBERGEN SECURITY NV bevindt zich op het adres: Grimbergsesteenweg 194; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van GRIMBERGEN SECURITY NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRIMBERGEN SECURITY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRIMBERGEN SECURITY NV, openstaande posities, locatie van GRIMBERGEN SECURITY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GRIMBERGEN SECURITY NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRIMBERGEN SECURITY NV, company assigned to the tax number BE09015075683. The company GRIMBERGEN SECURITY NV is located at the address: Grimbergsesteenweg 194; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Safes. List of products are Fireproof & armoured doors; Locks & keys.
The main activity of GRIMBERGEN SECURITY NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRIMBERGEN SECURITY NV is not available. You also can look at reviews of GRIMBERGEN SECURITY NV, open positions, location of GRIMBERGEN SECURITY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRIMBERGEN SECURITY NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRIMBERGEN SECURITY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRIMBERGEN SECURITY NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRIMBERGEN SECURITY NV, employees, financial statistics.