De Raat Belgium

Contactgegevens De Raat Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Raat Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Raat Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpseweg 99; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 23 23 71 (+32-014 23 23 71) 014 23 23 71 (+32-014 23 23 71)

Fax (fax): 014 23 22 88 (+32-014 23 22 88) 014 23 22 88 (+32-014 23 22 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Raat Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Raat Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Raat Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Raat Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Raat Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Raat Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Raat Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Raat Belgium
Products information De Raat Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE05484893798
Ondernemingsnummer: 6893066406
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Raat Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Raat Belgium
(Get full report from official database of BE for De Raat Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Raat Belgium
Addition kinds of activities for De Raat Belgium

09129914. Whiting, vangen van | Whiting, catching of
20529914. Toastjes | Saltine crackers
26790501. Confetti: gemaakt van aangekocht materiaal | Confetti: made from purchased material
28190108. Scandium | Scandium
38260114. spectrometers | Spectrometers
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij De Raat Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Raat Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Raat Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Raat Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in distributie van goederen in de automotive sector. Zijn we op zoek naar magazijniers.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van De Raat Belgium in sociale netwerken
Look for responds of De Raat Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Raat Belgium. Laat een reactie achter voor De Raat Belgium. De Raat Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Raat Belgium. Leave a respond for De Raat Belgium. De Raat Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Raat Belgium op de google maps. Adres en contacten De Raat Belgium
Location of De Raat Belgium on the google maps. Address and contacts of De Raat Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come De Raat Belgium De Raat Belgium: VERBIST VIANDE DE BASTOGNE SA | FA. VAN DEN BOGAERT HANS | MAISON SCHOONHEYT & FILS | ILSE BREENS | Accountantskantoor Wim Van Nooten

Other related companies as De Raat Belgium: VERBIST VIANDE DE BASTOGNE SA | FA. VAN DEN BOGAERT HANS | MAISON SCHOONHEYT & FILS | ILSE BREENS | Accountantskantoor Wim Van Nooten

De Raat Belgium is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Raat Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484893798. Het bedrijf De Raat Belgium bevindt zich op het adres: Antwerpseweg 99; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 197,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Safes. Producten gemaakt in De Raat Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Raat Belgium is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Raat Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Raat Belgium, openstaande posities, locatie van De Raat Belgium op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Raat Belgium is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Raat Belgium, company assigned to the tax number BE05484893798. The company De Raat Belgium is located at the address: Antwerpseweg 99; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 197,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Safes. Products created in De Raat Belgium were not found.
The main activity of De Raat Belgium is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Raat Belgium is not available. You also can look at reviews of De Raat Belgium, open positions, location of De Raat Belgium on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Raat Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Raat Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Raat Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Raat Belgium, employees, financial statistics.