ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa

Contactgegevens ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 64; 6020; Charleroi (Dampremy), België

Telefoon (phone): 071 33 45 00; 081 74 08 49 (+32-071 33 45 00; 081 74 08 49) 071 33 45 00; 081 74 08 49 (+32-071 33 45 00; 081 74 08 49)

Fax (fax): 071 33 45 10 (+32-071 33 45 10) 071 33 45 10 (+32-071 33 45 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa
Products information ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa

BTW identificatienummer (tax): BE01977783203
Ondernemingsnummer: 2901458740
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Alarm systems - Installation; Fireproof & armoured doors; Locks & keys

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa
(Get full report from official database of BE for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa
Addition kinds of activities for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa

2044. Rijstmalen | Rice milling
203800. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
399907. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
482299. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
07520303. Opleidingsdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Training services, pet and animal specialties (not horses)
20410106. Grahammeel | Graham flour
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
33120303. Ingots, staal | Ingots, steel
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec

Werken bij ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • PHP Developer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden-Zolder gaat Flexpoint op zoek naar een PHP Developer die zelfstandig zijn plan kan trekken. Het takenpakket zal bestaan uit: - Web-based applicaties ontwikkelen - Mobile app development - Testen, onderhouden en verbeteren van PHP-toepassingen - Vertalen van klantwensen naar concrete PHP-oplossingen - Optreden als troubleshooter in voorkomende gevallen

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

    Regio: MARIEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

  • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa in sociale netwerken
Look for responds of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. Laat een reactie achter voor ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. Leave a respond for ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa. ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa op de google maps. Adres en contacten ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa
Location of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa on the google maps. Address and contacts of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa

Andere gerelateerde bedrijven als come ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: FILAT. STUDIEGR. LIMBURG | Grijspeerdt Zeepziederijen | ROBBIE VETTENBURG | Posthoorn (De) | HUIS MEES

Other related companies as ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa: FILAT. STUDIEGR. LIMBURG | Grijspeerdt Zeepziederijen | ROBBIE VETTENBURG | Posthoorn (De) | HUIS MEES

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01977783203. Het bedrijf ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 64; 6020; Charleroi (Dampremy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 303,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Fireproof & armoured doors; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, openstaande posities, locatie van ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa op de kaart.

ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, company assigned to the tax number BE01977783203. The company ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is located at the address: Chaussée de Bruxelles 64; 6020; Charleroi (Dampremy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 303,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Safes. List of products are Alarm systems - Installation; Fireproof & armoured doors; Locks & keys.
The main activity of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa is not available. You also can look at reviews of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, open positions, location of ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALARMTRONIC-SECURITY DOOR sa, employees, financial statistics.