Alarmtronic

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Alarmtronic
Private companiesMetal Mining • Alarmtronic

Contactgegevens Alarmtronic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alarmtronic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alarmtronic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 64; 6020; Charleroi (Dampremy), België

Telefoon (phone): 071 33 45 00; 081 74 08 49 (+32-071 33 45 00; 081 74 08 49) 071 33 45 00; 081 74 08 49 (+32-071 33 45 00; 081 74 08 49)

Fax (fax): 071 33 45 10; 071 33 17 52 (+32-071 33 45 10; 071 33 17 52) 071 33 45 10; 071 33 17 52 (+32-071 33 45 10; 071 33 17 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alarmtronic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alarmtronic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alarmtronic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alarmtronic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alarmtronic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alarmtronic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alarmtronic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alarmtronic
Products information Alarmtronic

BTW identificatienummer (tax): BE01656982421
Ondernemingsnummer: 3125579833
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Alarm systems - Installation; Fireproof & armoured doors; Locks & keys

Product categorie (product category): Safes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alarmtronic
(Get full report from official database of BE for Alarmtronic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alarmtronic
Addition kinds of activities for Alarmtronic

809901. Bloedverwante gezondheidsdiensten | Blood related health services
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
38270101. kijker | Binoculars
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
76991704. Opvangbakken schoonmaken | Catch basin cleaning
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij Alarmtronic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alarmtronic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alarmtronic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alarmtronic. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • TIG lassers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Componenten lassen voor industriële installaties, pijpleiding systemen en drukapparaten. TIG lassen aan de hand van specifieke lasprocedures.

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Alarmtronic in sociale netwerken
Look for responds of Alarmtronic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alarmtronic. Laat een reactie achter voor Alarmtronic. Alarmtronic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alarmtronic. Leave a respond for Alarmtronic. Alarmtronic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alarmtronic op de google maps. Adres en contacten Alarmtronic
Location of Alarmtronic on the google maps. Address and contacts of Alarmtronic

Andere gerelateerde bedrijven als come Alarmtronic Alarmtronic: Dujardin S | R.P.A. | VC GLAZUUR GALBBEEK | A茅ro-Colors | MICHIELS J

Other related companies as Alarmtronic: Dujardin S | R.P.A. | VC GLAZUUR GALBBEEK | A茅ro-Colors | MICHIELS J

Alarmtronic is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Alarmtronic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01656982421. Het bedrijf Alarmtronic bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 64; 6020; Charleroi (Dampremy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Safes. Lijst met producten zijn Alarm systems - Installation; Fireproof & armoured doors; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Alarmtronic is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alarmtronic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alarmtronic, openstaande posities, locatie van Alarmtronic op de kaart.

Alarmtronic is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Alarmtronic, company assigned to the tax number BE01656982421. The company Alarmtronic is located at the address: Chaussée de Bruxelles 64; 6020; Charleroi (Dampremy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Safes. List of products are Alarm systems - Installation; Fireproof & armoured doors; Locks & keys.
The main activity of Alarmtronic is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alarmtronic is not available. You also can look at reviews of Alarmtronic, open positions, location of Alarmtronic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alarmtronic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alarmtronic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alarmtronic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alarmtronic, employees, financial statistics.