ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA
Private companiesForestry • ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA

Contactgegevens ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 34; 8770; Ingelmunster, België

Telefoon (phone): 051 30 09 18; 0496 73 30 39 (+32-051 30 09 18; 0496 73 30 39) 051 30 09 18; 0496 73 30 39 (+32-051 30 09 18; 0496 73 30 39)

Fax (fax): 051 30 09 34 (+32-051 30 09 34) 051 30 09 34 (+32-051 30 09 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA
Products information ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09587188720
Ondernemingsnummer: 3287353515
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Horseriding & supplies

Product categorie (product category): Saddlers harness makers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA
(Get full report from official database of BE for ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA
Addition kinds of activities for ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA

5122. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
289399. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses

Werken bij ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Chauffeur C / CE M/V (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch transportbedrijf regio Groot-Halle zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE

  • Technisch klusjesman (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je word verantwoordelijk gesteld voor verscheidene verbeterprojecten, onderhouds- en reinigingswerken zoals: - Herstellen en reinigen van lattendoeken en pinnendoeken - Herstellen van klein schrijnwerk (deuren, deurpompen,...) - Onderhouden van het gebouw en faciliteiten (daken, goten, sanitair - lekkende kraan bvb,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. Laat een reactie achter voor ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. Leave a respond for ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA. ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA op de google maps. Adres en contacten ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA
Location of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA on the google maps. Address and contacts of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: BERT VANDERLINDEN | GEORGES-ANTOINE | Daneau Vincent | De Nobele NV | Yves Deplus

Other related companies as ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA: BERT VANDERLINDEN | GEORGES-ANTOINE | Daneau Vincent | De Nobele NV | Yves Deplus

ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09587188720. Het bedrijf ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA bevindt zich op het adres: Bruggestraat 34; 8770; Ingelmunster. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Saddlers harness makers. Lijst met producten zijn Horseriding & supplies.
De hoofdactiviteit van ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, openstaande posities, locatie van ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA op de kaart.

ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, company assigned to the tax number BE09587188720. The company ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is located at the address: Bruggestraat 34; 8770; Ingelmunster. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Saddlers harness makers. List of products are Horseriding & supplies.
The main activity of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA is not available. You also can look at reviews of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, open positions, location of ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZADELMAKERIJ DE JACHTHOORN BVBA BVBA, employees, financial statistics.