Horse Boetiek

Contactgegevens Horse Boetiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horse Boetiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horse Boetiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraatseweg 134; 2990; Wuustwezel (Loenhout), België

Telefoon (phone): 03 669 62 95 (+32-03 669 62 95) 03 669 62 95 (+32-03 669 62 95)

Fax (fax): 03 669 62 95 (+32-03 669 62 95) 03 669 62 95 (+32-03 669 62 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horse Boetiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horse Boetiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horse Boetiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horse Boetiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horse Boetiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horse Boetiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horse Boetiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horse Boetiek
Products information Horse Boetiek

BTW identificatienummer (tax): BE02616912841
Ondernemingsnummer: 6492614746
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Horse Boetiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Saddlers harness makers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horse Boetiek
(Get full report from official database of BE for Horse Boetiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horse Boetiek
Addition kinds of activities for Horse Boetiek

35350102. Passagiers bagage riemladers | Passenger baggage belt loaders
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
38210000. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
39650100. Knoppen en onderdelen | Buttons and parts
50920207. puzzels | Puzzles

Werken bij Horse Boetiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horse Boetiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horse Boetiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horse Boetiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van Horse Boetiek in sociale netwerken
Look for responds of Horse Boetiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horse Boetiek. Laat een reactie achter voor Horse Boetiek. Horse Boetiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horse Boetiek. Leave a respond for Horse Boetiek. Horse Boetiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horse Boetiek op de google maps. Adres en contacten Horse Boetiek
Location of Horse Boetiek on the google maps. Address and contacts of Horse Boetiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Horse Boetiek Horse Boetiek: Schilder en Decoratiewerken Deco-Ny BVBA | HENRI HUYSMANS | SCH?FER SHOP | ILWA - ENTRE TERRE ET CIEL | KERKENHOEK

Other related companies as Horse Boetiek: Schilder en Decoratiewerken Deco-Ny BVBA | HENRI HUYSMANS | SCH?FER SHOP | ILWA - ENTRE TERRE ET CIEL | KERKENHOEK

Horse Boetiek is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Horse Boetiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02616912841. Het bedrijf Horse Boetiek bevindt zich op het adres: Hoogstraatseweg 134; 2990; Wuustwezel (Loenhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Saddlers harness makers. Producten gemaakt in Horse Boetiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horse Boetiek is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horse Boetiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horse Boetiek, openstaande posities, locatie van Horse Boetiek op de kaart.

Horse Boetiek is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Horse Boetiek, company assigned to the tax number BE02616912841. The company Horse Boetiek is located at the address: Hoogstraatseweg 134; 2990; Wuustwezel (Loenhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Saddlers harness makers. Products created in Horse Boetiek were not found.
The main activity of Horse Boetiek is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Horse Boetiek is not available. You also can look at reviews of Horse Boetiek, open positions, location of Horse Boetiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horse Boetiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horse Boetiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horse Boetiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horse Boetiek, employees, financial statistics.