DUFOUR

Contactgegevens DUFOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUFOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUFOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TERRE ہ BRIQUES 18; 7522; MARQUAIN, België

Telefoon (phone): 69891010 (+32-69891010) 69891010 (+32-69891010)

Fax (fax): +32 (69) 209-70-67 +32 (69) 209-70-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUFOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUFOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUFOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUFOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUFOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUFOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUFOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUFOUR
Products information DUFOUR

BTW identificatienummer (tax): BE03769927978
Ondernemingsnummer: 8337768554
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Préparation de terrain.. Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Produits: Mazout de Chauffage.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle, Grues, Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Béton prêt à l'emploi Fab. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d´immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Combustibles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUFOUR
(Get full report from official database of BE for DUFOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUFOUR
Addition kinds of activities for DUFOUR

841201. Kunstgallerij | Art gallery
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
26550402. Bobbins, textiel spinning: gemaakt van gekochte vezel | Bobbins, textile spinning: made from purchased fiber
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
36259900. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
38240113. Tank truck meters | Tank truck meters

Werken bij DUFOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUFOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUFOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUFOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker kledij Regio Mariakerke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze modebewuste klant zijn we op zoek naar een jobstudent. Je werkt als verkoopsmedewerker kledij in de regio Mariakerke: - Door jouw inzet en verkooptalent slaag je erin een goed contact met de klanten op te bouwen. - Dankzij je kennis en ervaring, weet je de klanten te inspireren en geef je hen hierbij een persoonlijke service. - Jij en je collega's gaan voor uitstekende verkoopresultaten, aantrekkelijke presentaties en gelukkige klanten.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

Zoek naar antwoorden van DUFOUR in sociale netwerken
Look for responds of DUFOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUFOUR. Laat een reactie achter voor DUFOUR. DUFOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUFOUR. Leave a respond for DUFOUR. DUFOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUFOUR op de google maps. Adres en contacten DUFOUR
Location of DUFOUR on the google maps. Address and contacts of DUFOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DUFOUR DUFOUR: LHOTE ANATOLE ET ANDRE | DI | D. DE VALCK | S. KATZ | Johan Beckers

Other related companies as DUFOUR: LHOTE ANATOLE ET ANDRE | DI | D. DE VALCK | S. KATZ | Johan Beckers

DUFOUR is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUFOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769927978. Het bedrijf DUFOUR bevindt zich op het adres: RUE TERRE ہ BRIQUES 18; 7522; MARQUAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Béton prêt à l'emploi Fab. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d´immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Combustibles. Lijst met producten zijn Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Préparation de terrain.. Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Produits: Mazout de Chauffage.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle, Grues, Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van DUFOUR is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUFOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUFOUR, openstaande posities, locatie van DUFOUR op de kaart.

DUFOUR is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUFOUR, company assigned to the tax number BE03769927978. The company DUFOUR is located at the address: RUE TERRE ہ BRIQUES 18; 7522; MARQUAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Béton prêt à l'emploi Fab. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Démolition d´immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Combustibles. List of products are Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Préparation de terrain.. Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Produits: Elevateurs à Nacelle.. Produits: Mazout de Chauffage.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle, Grues, Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of DUFOUR is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DUFOUR is not available. You also can look at reviews of DUFOUR, open positions, location of DUFOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUFOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUFOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUFOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUFOUR, employees, financial statistics.