FA. KESTELEYN CHARLES

Contactgegevens FA. KESTELEYN CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. KESTELEYN CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. KESTELEYN CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAPELPLEIN 46; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92232981 (+32-92232981) 92232981 (+32-92232981)

Fax (fax): +32 (2) 773-57-93 +32 (2) 773-57-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. KESTELEYN CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. KESTELEYN CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. KESTELEYN CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. KESTELEYN CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. KESTELEYN CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. KESTELEYN CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. KESTELEYN CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. KESTELEYN CHARLES
Products information FA. KESTELEYN CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE08865936279
Ondernemingsnummer: 9893981933
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Types de Matériaux: Sable & Gravier.

Product categorie (product category): Béton prêt à l'emploi Fab. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. KESTELEYN CHARLES
(Get full report from official database of BE for FA. KESTELEYN CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. KESTELEYN CHARLES
Addition kinds of activities for FA. KESTELEYN CHARLES

01399902. Vlas boerderij | Flax farm
24991502. Hubs, hout | Hubs, wood
35450323. pushers | Pushers
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
59991601. Art dealers | Art dealers
83220611. Sociaal werker | Social worker
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij FA. KESTELEYN CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. KESTELEYN CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. KESTELEYN CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. KESTELEYN CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT HORECA MEDEWERKER CASINO (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een casino zoeken wij gemotiveerde studenten met horeca ervaring om in het weekend te werken. Je werkt 's avonds van 18 tem +- 00u. Je staat in voor de bediening van klanten Je staat in voor het afruimen van tafels

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van FA. KESTELEYN CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of FA. KESTELEYN CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. KESTELEYN CHARLES. Laat een reactie achter voor FA. KESTELEYN CHARLES. FA. KESTELEYN CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. KESTELEYN CHARLES. Leave a respond for FA. KESTELEYN CHARLES. FA. KESTELEYN CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. KESTELEYN CHARLES op de google maps. Adres en contacten FA. KESTELEYN CHARLES
Location of FA. KESTELEYN CHARLES on the google maps. Address and contacts of FA. KESTELEYN CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. KESTELEYN CHARLES FA. KESTELEYN CHARLES: EURO-PRESSING | RAPHAEL VANDENBERGHE | HONDENKAPSALON GYPSY | Vee-Lik "Liquid Feed" | H.B.C.O.

Other related companies as FA. KESTELEYN CHARLES: EURO-PRESSING | RAPHAEL VANDENBERGHE | HONDENKAPSALON GYPSY | Vee-Lik "Liquid Feed" | H.B.C.O.

FA. KESTELEYN CHARLES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. KESTELEYN CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08865936279. Het bedrijf FA. KESTELEYN CHARLES bevindt zich op het adres: STAPELPLEIN 46; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 368,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Béton prêt à l'emploi Fab. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Types de Matériaux: Sable & Gravier..
De hoofdactiviteit van FA. KESTELEYN CHARLES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. KESTELEYN CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. KESTELEYN CHARLES, openstaande posities, locatie van FA. KESTELEYN CHARLES op de kaart.

FA. KESTELEYN CHARLES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. KESTELEYN CHARLES, company assigned to the tax number BE08865936279. The company FA. KESTELEYN CHARLES is located at the address: STAPELPLEIN 46; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 368,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Béton prêt à l'emploi Fab. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits: Béton Prêt à l'Emploi.. Types de Matériaux: Sable & Gravier..
The main activity of FA. KESTELEYN CHARLES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. KESTELEYN CHARLES is not available. You also can look at reviews of FA. KESTELEYN CHARLES, open positions, location of FA. KESTELEYN CHARLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. KESTELEYN CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. KESTELEYN CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. KESTELEYN CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. KESTELEYN CHARLES, employees, financial statistics.