VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX
Private companiesHolding and Other Investment Offices • VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX

Contactgegevens VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDLER 66A; 4791; BURG-REULAND/BURG-REULAND, België

Telefoon (phone): 80429040 (+32-80429040) 80429040 (+32-80429040)

Fax (fax): +32 (67) 491-46-17 +32 (67) 491-46-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX
Products information VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE03544982910
Ondernemingsnummer: 6923004150
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Béton Prêt à l'Emploi.

Product categorie (product category): Béton prêt à l'emploi Fab. Construction de revêtements routiers and sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX
(Get full report from official database of BE for VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX
Addition kinds of activities for VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX

3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
349899. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
34959901. Meubelsveren, niet gemonteerd | Furniture springs, unassembled
35310000. Bouwmachines | Construction machinery
36359902. Elektrische bezem | Electric broom
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
51990103. Kunstenaars materialen | Artists' materials
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments

Werken bij VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Mysteryshopper student regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    DOEL project: Controle van verkoop van loterij tickets aan minderjarigen door de nationale loterij. Voor de realisatie van een marktonderzoek zijn wij op zoek naar gemotiveerde 15- en 16-jarigen. Samen met een volwassen enquêteur zal je een aantal winkelpunten bezoeken, in kader van je opdracht.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Kelner m/v Martin's Rentmeesterij (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Martin's Hotels

    Type: Vaste Job

    Voor hotel Martin's Rentmeesterij in Bilzen zijn wij op zoek naar een Kelner. Ontbijt -Lunch -Cocktails en Diner: Mis en place : opdekken van de zaal, klaarzetten van de buffetten, voorbereiden van de dienst, aanvullen van de buffetten. Bediening van de gerechten en dranken. Zorgt voor de goede sfeer in de zaal. Zorgt voor de algemene orde en netheid in zaal en keuken. Seminaries en koffiepauzes: Stelt de vergaderzalen en koffiepauzes op. Bediening en verfrissen van vergaderzalen en koffiepauzes. Zorgt voor algemene netheid en orde in de vergaderzalen.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX in sociale netwerken
Look for responds of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. Laat een reactie achter voor VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. Leave a respond for VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX. VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX op de google maps. Adres en contacten VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX
Location of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX on the google maps. Address and contacts of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: TVS Fiber | AMEEUW S. & CIE | Helena | Vandendriessche C | Hoedak BVBA

Other related companies as VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX: TVS Fiber | AMEEUW S. & CIE | Helena | Vandendriessche C | Hoedak BVBA

VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03544982910. Het bedrijf VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX bevindt zich op het adres: OUDLER 66A; 4791; BURG-REULAND/BURG-REULAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Béton prêt à l'emploi Fab. Construction de revêtements routiers and sportifs. Lijst met producten zijn Produits: Béton Prêt à l'Emploi..
De hoofdactiviteit van VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, openstaande posities, locatie van VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX op de kaart.

VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, company assigned to the tax number BE03544982910. The company VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is located at the address: OUDLER 66A; 4791; BURG-REULAND/BURG-REULAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Béton prêt à l'emploi Fab. Construction de revêtements routiers and sportifs. List of products are Produits: Béton Prêt à l'Emploi..
The main activity of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX is not available. You also can look at reviews of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, open positions, location of VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VITHA - TRAVAUX/VITHA TRAVAUX, employees, financial statistics.